Diskuze

Svět se víc přiblížil zkáze. Na hodinách posledního soudu zbývá 100 sekund

Podle správců symbolických hodin posledního soudu se svět v uplynulém roce opět lehce přiblížil k riziku absolutní zkázy. Skupina vědců a dalších osobností ve čtvrtek oznámila posunutí ručičky o dalších 20 sekund dopředu. Do půlnoci, značící konec světa, tak na hodinách zbývá už jen 100 sekund.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

To že je konec lidstva neodvratný je nad slunce jasnější. Otázkou je pouze kdy to přijde.

Smrtící epidemie, jaderný konflikt, kometa, vyhaslé slunce, nařízení pomatených ekoaktivistů na nucenou sterilizaci celé populace...

Nějaká panika je v každém případě absolutně zbytečná. Nic nevyřeší ani neodvratný konec nezvrátí;-)

2 0
možnosti
LL

A kdo jsou tito vyvolení, pověření šířit poplašné zprávy? Od jejich kompetence by se dalo odvodit zda se máme opravdu bát.

4 0
možnosti
JK

Podobní "vědci" svého času tvrdili, že v roce 1960 bude Země přelidněna a nebude možný život na ní. Pak zase tvrdili, že v 70. letech bude na naši Zemi hladomor. Pak zase stašili, že v 90. letech dojde ropa a svět se ponoří do chaosu a bídy. Dnes zase tvrdí, že zemřeme v důsledku GO. Za třicet let vymyslí jinou hloupost jen pro to, aby nás mohli strašit a snáze nám brát naše peníze na ty jejich fantasmagorie...

4 1
možnosti
Foto

Konec lidstva opravdu jednou bude, až všechna voda zamrzne, rostliny vymrznou, pak skončí i ssavci, tudíž i člověk. Život se nejdříve vrátí tam, odkud vyšel- do moře a tam také definitivně skončí.

Vše na tomto světě probíhá v cyklech. Před sto lety začal automobil, za sto roků budou lidé chodit zase pěšky.

Neboť každý proces tím, že začal, si také vzal na cestu svůj vlastní konec.

Otázka ovšem je, jak dlouho tu ještě naši potomci najdou prostředí k životu. Nebude to v tisících, ale spíše v milionech let. A uvědomte si, existence homo sapiens je prokázaná teprve několikset tisíc roků, jakási kultura snad deset tisíc, takže jsme na samém začátku, ještě toho času zbude dost pro mnoho pokolení.

Problémy bude dělat násilí, hájení vlastního pozemku a přepadávání bohatších sousedů.

Zde není vidět žádné zlepšení, stále ještě příliš mnoho imperátorů chce ovládnout celý svět. Středověký islám, jakýkoliv socialismus s přívlastky jako nacionální, internacionální, německý nebo čínský, drogy, to jsou největší nepřátelé lidstva.

4 0
možnosti
HT

Moc se mi líbí vaše formulace "Každý proces tím, že začal, si vzal na cestu vlastní konec. " I každý z nás tím, že se narodil, si vzal na cestu svou smrt.

5 0
možnosti

P47e43t75r 34Š17v24a20r93c

24. 1. 2020 14:56

Čím víc slyším o "klimatu", tak nabývám dojmu, že jde hlavně o politický projekt, mající za cíl získat vliv nad životy lidí, než o cokoli jiného...

2 0
možnosti
JD

J33a63n 93D27r32á42b20e79k

24. 1. 2020 13:58

A to ani neví, že existuje D1...

1 0
možnosti
EL

... kde se čas zastavil.

1 0
možnosti
MN

Určité obavy jsou na místě z šíleného množení"lidí"v Africe a na blízkém východě. To naše Zemička přece nedokáže uživit ;-(

4 0
možnosti
JK

Stačí, že je dokáží uživit politické a genderové neziskovky a pracanti v nich zaměstnaní

1 0
možnosti
MN

Není třeba podléhat panice. Konec světa se blíží i bez naší paniky.:-/

1 0
možnosti
JB

J66a91n 33B40a17b76i28č38k48a

24. 1. 2020 12:42

neschopnosti prezidenta Trumpa

Tak viníka známe a co ted s ním ?

1 0
možnosti
KK

Každý konec znamená nový začátek ;-)

0 0
možnosti