Diskuze

Havaj po testu severokorejské rakety oživuje varovný systém

Havajské úřady se rozhodly oživit letitý varovný systém z dob studené války, který měl upozorňovat obyvatelstvo na možný jaderný úder nepřítele. Napsala to agentura AP. Místo sovětských bomb mají ale sirény varovat před severokorejskými strategickými raketami, jejichž další test Pchjongjang provedl ve středu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Copak rakety. Ale co kdyby atomovku přinesl severokorejec do New Yorku v krosně a potom už jen zatáhl za šňůrku? Alláh akbar.

0 1
možnosti
KU

USA nad SK přešlapují desítky let a nyní to dospělo do tohoto stádia. Pokud nkdo nezakročí, tak brzo budou jadernými zbraněmi disponovat další země.. hlavně ty z blízkého východu.

0 0
možnosti
JK

Není lepší si užívat bezstarostného života v nevědomí? Stejně nevíte kdy to s vámi sekne...:-P

0 0
možnosti
ON

Američanům už zcela zjevně hrabe. Čím to asi je?

4 16
možnosti
JM

Vy jste Američan? Tím by se vše vysvětlovalo.

0 0
možnosti
PS

Amerika se zjevně učí od nás.Zkouška sirén každou první středu v měsíci.Vždycky si říkám,že kdybych útočil na Prahu,tak první středu v měsíci ve 12:00h.Do krytu by nešel nikdo.:-)

10 1
možnosti
Foto

u nás podobně a vždycky si říkám že třeba tentokrát se ozne ,,toto není zkouška sirén,, panečku ani si neumím představit ten chaos a zmatek protože by nikdo nevěděl co dělat

2 0
možnosti
JP

...Na Havajské ostrovy by severokorejská raketa dopadla 20 minut po startu....

- a poté by si to vypasené prasátko (bohužel i se svými spoluobčany) mohlo vychutnat svých posledních cca 30 minut slávy a života, než přestane existovat a z Jižní Koreje se stane ostrov ;-D;-D;-D

6 5
možnosti
KN

Ja myslel, že Američani mají vysoce spolehlivý protiraketový systém. Nechápu, že Sádlovi dávno rakety nesestrelili. Cvičné cíle zadarmo.

5 3
možnosti
KV

K26a88r76e91l 79V95o82p90a89t

30. 11. 2017 22:19

Zkuste si sestřelit mezikontinentální balistickou raketu letící kolem 14 000 km/h.

4 1
možnosti