Diskuze

Gatesovi dají miliony na výzkum vakcíny proti AIDS

Nadace Billa a Melindy Gatesových oznámila, že dá 287 milionů dolarů (6,5 miliardy korun) na vytvoření mezinárodní sítě šestnácti laboratoří. V nich by se experti měli pokusit vytvořit vakcínu proti nemoci AIDS, kterou vyvolává virus HIV.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tyrael

20. 7. 2006 20:54
No to je trochu mimo.

Tak nevim, davat penize na vakcinu na virus ktery stejne okamzite zmutuje,kdyz ve svete umiraji lide hlady a na banalni nemoci typu cholery. Ale zajimave je ze podle poslednich vyzkumu se HIV stava postupnym prenosem stale slabsim a slabsim.

0 0
možnosti

King_Feanor

20. 7. 2006 9:53
radši ať dá miliardy

na kosmický výzkum... až se najde lék na AIDS, tak tu bude nová "nevyléčitelná" nemoc... akorát zbytečně vyhozené prachy...

0 0
možnosti

doktor_bota

20. 7. 2006 9:30
No, to je od nich hezké.

Ale hlavně, že vakcínu nevyvíjí Microsoft, následky by byly strašné.

0 0
možnosti

Ludánek Homolka

20. 7. 2006 13:57
Re: No, to je od nich hezké.

R^R^R^ ...klid. po vydani triaosmdesati zaplat a tri servisnich balicku by vsechno frcelo...

0 0
možnosti

Prubojny

20. 7. 2006 7:12
A proč?

Na AIDS se de od začátku špatně. Už se do toho nasypalo tolik prachů, že daleko efektivnější by bylo provést v evropě a USA hromadné testy obyvatelstva a nakažené někam izolovat nebo rovnou odprásknout, stejně jde hlavně o feťáky, buzny a štětky.:-D Bezdomovce, fetky a podobnou špínu možná odprásknout preventivně i bez testů. No, a do Afriky místo léků nasypat pár bomb, škoda prachů na negry, ti jsou stejně tak pitomí a zaostalí, že přefiknou každou opici a jako lék nějaké to děcko apod.:-)

0 0
možnosti

Bůh nejvyšší

20. 7. 2006 3:41
Škoda prachů na ty negry, stejně to byl jediněj kvalitní a do důsledku dovedenej záměr katolíků

totiž aby nešukali s gumama a tím pádem vychcípali co nejdřív. za to by Wojtylu měli navrhnout na Nobelovu cenu za genocidu :-) ale já rozhodně souhlasím.

0 0
možnosti