Diskuze

Francii pobouřil sex s jedenáctiletými. Upevňuje věkovou hranici

Francouze pobouřil případ dvou mužů, kteří unikli trestům za znásilnění jedenáctiletých dívek. Ani u jednoho se nepodařilo prokázat, že jim dívky k sexu nedaly souhlas. Vláda proto navrhla, že pevně stanoví věkovou hranici, pod kterou se bude každý pohlavní styk trestný. Země totiž dosud žádnou takovou hranici neměla. Nově bude stopkou věk 15 let.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co takhle uvést, kdo byli ti muži? Pokud by se jednalo o rodilé Francouze, určitě by to v článku nezapomněli napsat.

1 2
možnosti
Foto

Nu milí Frantíci užijte si toto gesto. Do pár let vám hlavní imám zatrhne kecat do věku nevěst. Prorok Mohamed si bral šestiletou Aišu a sex měli v devíti. A Mohamed a jeho skutky jsou tím největším vzorem pro každého muslima. Takže byste měli rovnou zákon koncipovat tak že platí pro nemuslimy ať se nezesměšňujete. Už vidím jak ho milí Galové prosazujete v muslimských čtvrtích. Leda shazováním letáků z dronů.

10 2
možnosti

A co na to OSN a její komisař pro lidská práva Zeid Ra'ad Zeid Al-Hussein? Tomu se to moc líbit nebude a určitě bude vykřikovat cosi o lidských právech, rasizmu a islamofobii.

11 1
možnosti

Ti chlapi se asi nejmenovali Jean-Pierre, Francois nebo Luis? Spíš tipl něco od A nebo M. Jako třeba Ah..., Al..., Moh.....

2 2
možnosti

No a co...to je pošašená, líná a krachující Francie...

Ale ta lhůta, kdy se dá zpětně žalovat je šílená...10 let se dá pochopit, ale 30 ne..;-€;-ORv

0 2
možnosti

J34a11n 95S14o13u73č18e31k

7. 3. 2018 7:13

Koukám, že jména těch "Francouzů" pro jistotu ani neuvádíte, že? A pokud bude ve Francii existovat dvojí právo, tak ti jejich spoluobčané, kteří vyznávají jedinou pravou víru, si stejně pojedou po svém a jedenáctileté nevěsty jim nikdo nezakáže. Německo se touto cestou již vydalo.

11 3
možnosti

J61i22ř14í 38K58ü33h74r

7. 3. 2018 8:05

Jaké dvojí právo?

0 0
možnosti

To jim ale muslimové neschválí.

5 1
možnosti

Vsadte se alespon jeden z nich se jmenoval Mohamed. Francie uz dlouho neni Evropa takova jakou zname.

6 4
možnosti

A jak se k tomu postaví velká muslimská komunita ve Francii? Vždyť to je přímo proti jejich kultuře. Nebudou nakonec Frantíci popotahování za to, že pošlapávají jejich lidská práva?

21 3
možnosti