Diskuze

Francouzský kostel, v němž islamisté zavraždili kněze, je znovu otevřený

Na severozápadě Francie se v neděli znovu otevřel katolický kostel, v němž dva islamisté na konci července zavraždili kněze Jacquese Hamela. Podle vatikánského zdroje agentury AFP se papež František rozhodl zkrátit dobu před chystaným Hamelovým blahořečením.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Prosím už mi někdo objasněte to slůvko "islamista"...to není stoupenec islámu ??8-o

0 0
možnosti
JD

V Evropě před kostelem voják se samopalem. To jsme to dopracovali.

11 0
možnosti
Foto

Už v první větě newspeak. Správně to totiž je takto:

Na severozápadě Francie se v neděli znovu otevřel katolický kostel, v němž dva MUSLIMOVÉ na konci července zavraždili kněze Jacquese Hamela.

Přestaňte laskavě s tím trapáckým dělením na muslimy a islamisty. Nechte na muslimech, aby si udělali mezi sebou pořádek. Ti „islamisté“ byli muslimové, ne?

7 0
možnosti
DD

D67a96v61i15d 55D24o25b25e90š

2. 10. 2016 21:29

Zase až tak bych z toho nevyšiloval. Islám to slovo nezakrývá. Podle mě je islamista horší stupeň muslima. Osoba, která chce aktivně například politicky či násilím prosadit islámské právo a zvyky (zpravidla konzervativní) jako standard. Každopádně to byl odporný čin. Nicméně dnes je podle mě zapotřebí především kontrolovat hranice (jen jak já jsem kontrolovaný, abych mohl někam odletět...) a poslat zpátky ty, co tu nemají co dělat (ekonomičtí migranti a lidé s podezřením na terorismus). Proč to v Austrálii, obklopené mořem, jde, a v Evropě ne?

4 0
možnosti

Sakryš, jak otevřený. To s tím Juncker nemůže nic udělat.? Ten náckovský kněz určitě vyprovokoval nebohého islámského juprchlíka k neuváženému činu. Ale soudruzi neomarxisté, koho vinit? Juprchlíka arabského s IQ 70? Ne to bílý muž nemuslim je ta sketa a je ji nutno odsoudit.EUEUEUEUEUEUEUEUEU

11 1
možnosti
KJ

Čekal bych, že z toho kostela bude mešita. Tak zatím ješte ne.

8 2
možnosti
MK