Diskuze

Muž na filipínském festivalu nabízel ovoce, pak odpálil bombu. Zabil dva lidi

Bomba nastražená v tašce a umístěná pod motocykl zabila v úterý na festivalu na jihu Filipín dva lidi a dalších 35 zranila. Žádná organizace se zatím k útoku nepřihlásila a člověk, který bombu umístil do tašky, je stále na útěku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zase to náboženství míru, jak jinak :-/.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JP

Ano, z tohoto pohledu to byl naštěstí podprůměrně úspěšný islamistický teroristický čin, podle statistik je letošní průměr 6 obětí. A loni to bylo dokonce v průměru 8 mrtvých na jeden útok.

1 0
možnosti
MH

A už tam dorazili z AI, aby zabránili házení všech muslimů do jednoho pytle?

3 0
možnosti
KJ

Tu zmínku o Islámském svobodném hnutí Bangsamorů jste tam psát neměli. Takhle nebudou prémie. Tak to honem musíte vykompenzovat, třeba nějakým seriálem o hodných muslimech.

0 0
možnosti
IV

I18v84a93n 75V81a58š24e14k

29. 8. 2018 9:36

Ale,přodpokládám,že s islámem to nemá nic společného.

4 0
možnosti
LM

Tak pokud na festaku kde se pije pivo a pojídají párky a guláš někdo začne nabízet ovoce a zeleninu, tak musí být určitě podezřelý.

3 0
možnosti
IH

I20v39a21n 16H51o57r14á35k

29. 8. 2018 9:07

Ked vybuchla bomba, tak uz vieme dopredu ake nabozenstvo to bolo.

2 0
možnosti
DN

Záleží taky trochu na tom, jestli vybuchla uprostřed davu, nebo na střelnici, ne?

2 0
možnosti
DN

Náboženství míru znovu udeřilo, nikoli překvapivě pět bombou uprostřed lidí. Doufám, že to není důkaz mé xenofobie, ale mír si představuju trochu jinak.

6 0
možnosti
Foto

To je ovšem vaše xenofobní představa míru. Jenže podle náboženství míru slovo mír znamená život podle vůle Alláha. A když se mu někdo protiví (neodvrhne své židovské nebo křesťanské bludy, nebo je dokonce tak zvrácený tvor, jako ateista), tak je naprosto v pořádku, když ho věřící zabije.

Čtěte al Korán, tam to všechno je.

3 0
možnosti
JU

Islám je škodlivá ideologie zrovna tak jako nacismus. Jedna z těchto ideologií je široce permanentně zatracována, druhá omlouvána a podporována. Logicky to nic dobrého světu nepřinese.

17 0
možnosti
DN

Jedna z těchto ideologií je označována za ideologii, což není zcela přesné, protože má do jisté míry i charakter náboženství. Ta druhá je označována za náboženství, což taky není zcela přesné, protože náboženství je jen jednou z jejích částí. A v tom je celý problém - není dovoleno šířit libovolné ideologie, ale zároveň máme náboženskou svobodu. Kdyby se nacistům podařilo prohlásit nacismus za náboženství a kdyby islám byl považován za ideologii, měli bychom zakázaný islám a chráněný nacismus.

4 0
možnosti