Diskuze

Brusel žene Maďarsko k soudu kvůli neomezenému zadržování migrantů

Evropská komise poslala Maďarsko před Evropský soud kvůli jeho zákonům o azylu. Budapešť také dostala dva měsíce na vysvětlení nových pravidel změřených proti nevládním organizacím pomáhajícím migrantům. Pokud Maďarsko pravidla dostatečně nevysvětlí či nezmění, může komise i tuto věc předat Soudnímu dvoru EU.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Tupa uherska zeme, kde jeste za Horthyho byli fyzicke tresty....

0 0
možnosti
PT

Trapný spolek EU, kde jedna část EU se cítí jako jakási nadřazená, která chce kázat té druhé "méně vyspělé" co to je demokracie a lidská práva, trestat je, když tady už dnes je situaci, že u těch "vyspělých" tam už můžeme dneska říci že u nich demokracie byla ale už není, kdežto u těch "méně vyspělých" ti si zatím svoji demokracii před neomarxisty chrání.

Ve Španělsku se na př. chystají politické procesy s politiky, poslanci, jak vystřižené z 50 tých let, obvinění jako "zrada" flastry až 25 let natvrdo. Takže kdyby komunisti Horákové dali namísto trestu smrti 20 let kriminálu natvrdo, tak to by byla pokročilá "demokracie" alá EU 21 století.

1 0
možnosti
JZ

Detence už ze svého principu musí být časově neomezená, protože jedině tak dokáže ochránit obyvatele země před volným a nekontrolovaným pohybem osob, kterým nebylo standardním způsobem uděleno právo vstupu. Měly by existovat pouze následující možnosti, jak ji opustit: udělení azylu, návrat zpět do země původu, odchod do jakékoliv jiné země, která je přijme. Ale jejich propuštěním, třeba i po několika týdnech, ztrácí země nad imigrací jakoukoliv kontrolu. Měli bychom v tomto Maďarsko nejen podpořit, ale i následovat jejich příkladu. A nedivil bych se, pokud by v budoucnu bylo třeba zavést i zvlášť mužské a zvlášť ženské detence, aby se tam migráčci nekontrolovaně nemnožili bez možnosti se jich někdy zbavit.

1 0
možnosti
RP

EK se chová jako diktátor.

0 0
možnosti
Foto

J13i78ř55í 21P75a16j88k

20. 7. 2018 18:54

Hlavně Maďarsku nevyhrožujte vyhoštěním z EU. Práskli by okamžitě do bot a pak bychom jim záviděli.

2 0
možnosti
DK

A jak bude Maďarsko potrestáno? Odeberou mu dotace, vyhodí ho z EU, pošlou na něj tanky bratrských států? Evropský soud může udělat tak maximálně ty, ty, ty a požádat Maďarsko o změno. A Maďarsko je svrchovaný stát a může mít zákony, jaké si lidem volení poslanci odhlasují. A na nějaké rozhodnutí Evropského soudu může z vysoka kakat.

4 0
možnosti
SH

RVHP řešilo hospodářské problémy.Hranice si kontrolovaly státy a byly zabezpečené.Prosím nemichat hrušky s jabkama.

3 0
možnosti
JZ

Tam ale zase Varšavská smlouva rozdělovala místo migrantů sovětské vojáky. Jediný rozdíl je v tom, že ty se nakonec podařilo vrátit do země původu.

0 0
možnosti
LR

Tak , teď jde o to ,jak se Maďarsko připraví po právní stránce. EU v čele s Německem porušuje už 4roky , vlastní pravidla pohybu osob a jiné chce soudit, že je chtějí dodržovat???? Nebo ,že je zpřísnili.??

Ekonomický migrant ,který chce jen vybírat dávky, jako ten ochrance Bin Ládina, má právo svobodně se vrátit domů, nic víc.!!!!

7 0
možnosti
KV

K40a34m81i78l 96V16r65b59a

20. 7. 2018 7:48

Budiž nám toto varováním před přístupem Bruselu k autonomii členů EU..

9 0
možnosti
FK

Měli bychom zažalovat některé země za cílené zvyšování kriminality v Evropě a neziskovkám naúčtovat zvýšené náklady výjezdů policie a záchranářů, řešící tyto případy. Včetně nákladů na ochranu hranic Evropy a zvýšených nákladů letištních kontrol.

17 0
možnosti
FK

...případně odškodnění obětí útoků...

6 0
možnosti