Diskuze

Farage v Bruselu sestavil euroskeptickou frakci, je v ní i Petr Mach

Lídrovi Strany nezávislosti Spojeného království (UKIP) Nigelu Farageovi se v Evropském parlamentu podařilo sestavit frakci Evropa svobody a demokracie (EFD). Zasedne v ní 48 euroskeptických poslanců ze sedmi zemí, a to včetně Petra Macha, lídra české Strany svobodných občanů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

[>-]R^ a předveď co dokážete

0 0
možnosti
PO

Kňučící eurohujerstvo je důkazem správnosti Machových kroků.R^

3 0
možnosti
PS

Věřím, že pan Mach prosadí referendum o vystoupení ČR z EU.

A na půdě Europarlamentu se mu snad podaří všechny přesvědčit o tom, že ČR opravdu, ale opravdu do EU nepatří.

0 0
možnosti
DB

Europarlament prostě musí zdrcadlit veškerou populaci půlmiliardové EU, to jest musí v něm mít zastoupení i taková ta nešťastná na vše nadávající část populace, která je typická opakováním všeho toho, co nechce, ale neschopná definovat, co chce místo toho.

6 1
možnosti
PO

Vidíte, a vy jste se bál, že u toho nebudete.

0 0
možnosti
TF

Pan Mach mi připomíná devadesátá léta, kdy se různí aktivní karieristi drali do funkcí a svoje členství v ksč vysvětlovali tak, že politiku strany rozkládali zevnitř. Panu Machovi nevadí nesmyslný plat europoslance. Tyto peníze využije na rozvracení EU a odstraňování euronesmyslů také zevnitř

6 0
možnosti

A to ještě řekl, že na zasedání výborů jezdit nebude, jenom na hlasování. Bude tedy brát peníze za něco, co má v popisu práce, ale dělat to nebude.

3 0
možnosti
TH

Tam už chybí jenom Sládek.:-)

2 0
možnosti
KH

takže bývalý Klausův poskok Mach si teď založil kariéru na tom, že za všechno špatné může EU...úplně stejně jako Klaus. To je ale překvapení ;-D

5 2
možnosti
FB

Není Mach jako Mach

0 1
možnosti
JF

J50i79r84i 98F52i53n42k

19. 6. 2014 6:58

Hele, Svobodní, tak to taky budete s Faragem prosazovat omezení volného pohybu osob a pracovních sil na společném trhu?;-)

Tak to je super, přesně podle vašich principů, že..:-P

5 3
možnosti
JB

Ptáte se takhle hloupě i ostatních stran?

0 1
možnosti
HM

Být nacionalistou je čest. Socialisti a komunisti sdružení v evropské internacionale se snaží pošpinit všechny , kdo neopakují fráze a plky Hollane-Barosovského typu. Kdo není socan nebo liberál tak je podle nich fašista a nacionalista. Podle těchto haj.zů by byl nacionalista i Palacký, Masaryk, Čapek nebo Hrabal. Proto jsem ráda, že i já tedy patřím mezi nacionalisty.

4 5
možnosti
PS

Jenže Svobodní jsou AnarchoKapitalisté, tj. ultra vlevo :-)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Anarchokapitalismus

0 8
možnosti