Diskuze

Turecký premiér testuje křehký smír s Izraelem, chce navštívit Gazu

Turecký premiér Recep Tayyip Erdogan řekl poslancům, že se v nejbližší době vypraví do Pásma Gazy. Chce se prý přesvědčit, zda Izrael "dodržuje slib" a uvolňuje blokádu palestinského území. Tel Aviv ale tvrdí: Nic takového jsme neslíbili, blokádu uvolníme, až k nám z Gazy nebudou létat rakety.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Netanjahu se zbláznil, že se omlouvá muslimovi 8-o. Jednak není zač se omlouvat, protože pro muslimy má lidský život beztak nulovou hodnotu (viz sebevražední atentátníci), druhak se teď nemůže divit, když muslim vycítil chvilkovou slabost nepřítele a hned vystrkuje růžky vyhrožováním, že navštíví Gazu.

0 0
možnosti
PW

P66a45u42l 41W58o77d37a80k

26. 3. 2013 15:29

Turecko A Turecky  premier voleji spatnu cestu du EU. kamaradit se s teroristama s gazu neprinese Tureckemu statu zadne body. Blokada  u gazy bude dale  Pokracovat, israelsti turiste  neprijedou a  spoluprace  mezi Nato partnerama zustane jak byla. nezapomenout  Turecky  premier ma rakovinu takze je to otazka casu kdy prijde nekdo jiny a inteligetnejsi. Turecko ma spatne karty, halt je to tak pri pokeru nemuze kazdy vyhrat a jelikoz Hamas bude pokracovat s raketama mozna  by mel pan premier zrychlit navstevu do gazy, Treba  uz tam nikdo nebude koho by chtel navstivit a coz se tyce palestincu tak tam je pan premier  taky vedle jak ta jedle a nedocili nic. Otamanska rise prohrala  v 1 svetove valce cele uzemi a turky nikdo a nikdy nechce

0 0
možnosti