Diskuze

Trump, nebo Biden? Kdo by se víc líbil Číně jako nový americký prezident

Peking touží po tom, aby svět hrál podle jeho not. Proto kalkuluje, čí prezidentství mu lépe umožní tento záměr naplnit. Jasno v tom mají snad jen otec a syn Trumpové: Čína chce, abych skončil, protože jsem tamní komunisty postavil do latě, tvrdí starší Trump. Jejím vysněným kandidátem je Joe Biden, hlásá pro změnu Donald mladší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J27i45ř89í 52P89ů67ž41a

7. 10. 2020 17:27

Číně by se samozřejmě nejvíc líbil neschopný Biden.

1 1
možnosti
JJ

J43i13ř86í 15J98í16l12e22k

7. 10. 2020 12:03

Špatný den pro Trumpa jeho voliče. ;-D Facebook smazal Trumpovi post s dezinformacemi o C-19. Nyní začal mazat všechny QAnon stránky na FB a Insta. QAnon je dementní krajně pravicové konspirační hnutí, tvrdící že Trump tajně bojuje se satanskými pedofily vedenými Demokraty

Hitem QAnon bylo posledních pár dní, že Trump není v nemocnici s C-19, ale na tajné misi proti oněm satanským pedofilům a pojídačům dětí, za kterými jsou kromě demokratů i hollywoodské celebrity. odle NBC nyní FB dal QAnon na úroveň terororistických organizací a milicí.!

1 0
možnosti
LZ

Víte že máte možnost změnit lékaře? Někdy už toho máte hodně přes čáru, jako prosím člověk může trochu přehánět, ale i to musí mít trošku hranice, jinak působí jako ne úplně zdravý člověk.

2 1
možnosti
OU
JC

Četl jsem že díky covidu Trump chodí po vodě, létá nebo metá ohnivé koule,takže bude asi lepší prezident než Biden:-)

1 1
možnosti
LZ

Nemůžete brát všechny příspěvky pana Bíliny vážně, ani on je tak nebere.;-)

1 0
možnosti
MU

Tak je Trump čínským či ruským agentem? Začínám se v tom nějak ztrácet, Jen aby nakonec nebyl kubánským, vietnamským či severokorejským. A nebo maká pro všechny uvedené strany.

3 1
možnosti
ZH

To je vcelku jednoduché, co asi Číně bude vyhovovat víc, Amerika vracející se ke svým základům, z nichž vyrostla v nejmocnější zemi světa, nebo Amerika rozvrácená pouličními rabujícími gangy, s rozloženou policií, zaplavovaná migranty a vyčerpávající se absurdním cpaním peněz černochům?

5 2
možnosti
Foto

No vidite, vyvazeny clanek.

Az na to, ze se jakemukoliv komunistickemu ci jinemu diktatorovi bude vzdy a za vsech okolnosti vice libit choromyslny skudce zapadu, poskok diktatoru a siritel Covidu - 19, Donald J. Trump. Rv

1 9
možnosti
JN

V nějaké alternativní realitě asi ano, ale v této ne.

1 2
možnosti
PT

No mám takový pocit, že nebude trvat dlouho a v USA budou řešit úplně jiné problémy, než jaký stařík se bude více líbit Číně :-)

2 0
možnosti