Diskuze

Trump je tvrdohlavý s inteligencí školáka, píše známý reportér v nové knize

Donald Trump je nepoučitelně tvrdohlavý člověk s inteligencí školáka. Aspoň tak prezidenta USA vidí zaměstnanci Bílého domu, píše v nové knize o zákulisí Trumpovy administrativy slavný reportér Bob Woodward. Kromě jiného v ní píše, že Trump chtěl nechat zlikvidovat syrského prezidenta Bašára Asada.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

pro Formanka

Moc jsi me pobavil pouzitim vyrazu "Collution" - zda se, ze ses za ta leta jeste ani nenaucil poradne anglicky;-)

Je videt, ze jsi na tom s komplexnejsimi vyrazy podobne jako tvuj guru trump a jeho gramaticke a pravopisne nedostatky, neznalost vetne struktury a chuda slovni zasoba odpovidajici osmiletemu diteti.:-P

Trump se stal uz notorickym pouzivanim neexistujicich vyrazu "unpresidented act", "bigly", chybnym pouzivanim pomlcek tam kde ma byt jen jedno slovo nebo dve slova nerozdelena pomlckou ("over-rated, non-sense" atd).

Na povazenou je jeho neznalost "spellingu" u mnoha zakladnich vyrazu, kterym tak dava uplne jiny vyznam: "there"namisto "their" a "waist" namisto "waste", "roll" namisto "role", "loose" namisto "lose", "honer a honered" namisto "honor a honored", "heel" namisto "heal"

Trump napsal "Our nation will heel" namisto Our nation will heal"8-o8-o8-o

Pozn pro neanglictinare co se stane s narodem v Trumpove citatu: "heel " je povel, ktery se dava psovi "sedni k noze" zatimco "heal" je zahojit / vylecit se.

Pouzivani dvojitych negativu je velmi obvykle u nedostatecne vzdelanych Afro-Americanu z nejnizsch socio-ekonomickych vrstev, kteri vynechali hodne hodin skolni dochazky, ale u americkeho prezidenta je to znacne ostudne.

Do stejne kategorie patri jeho vyroky typu "political reporters don't write good."

Takovymi se vyznacuji nevzdelanci a negramotove.

1 1
možnosti
ZF

Chudacku , ja mluvil anglicky ,kdyz vy jste jeste nosil Pionyrsky satek.Zrejme jste se nikdy nepreklepl pri psani e-mail.Ja to pisi ponekud zbrkle ,protoze nechci stratit myslenku ,jak analizovat vase neopodstatnene socialisticke myslenky.No ale chapu , ze jiz dlouho zijete v socialisticke Kanade vaseho vysneneho prime ministra ,takze to vam zrejme utvari I vase mysleni.A odvolavat se na tykani oponentovi jen pro to ze v zapadnimi svete( anglickem) vykani neexistuje ukazuje jen na vasi bezmocnost inteligentni disputace.Tim s Vami koncim a nemusite se obtezovat plivanim dalsiho ohne na moji osobu.

0 3
možnosti
ZF

Omlouvam se za prepis v nazvu New York Flames.Bohuzel jsem pripravil pana Bilinu o cas ,protoze ted bude muset vymyslet nejake hodne tvrde invektivy na mou adresu.Take by mel tento pan odvolavajici se na nesouhlas nekterych byvalych zamestnanci Bileho domu s politikou presidenta,a nakonec I nekterych stavajicich ,ze existuji tak zvani Rhino Republicans .Levicaci s takovymi inplantaty maji dlouholete zkusenosti viz v r.48 soudruh Fierlinger "Socialni demokrat, ktery byl vlastne komunista naplantovany do SD.Nakonec I mezi nami co odesli byli byvali clenove KSC , kteri vsadili na spatne kone a po 68 byli vyhozeni z rodne strany a tak se stali "dissidenty" a nebo emigranty.Jejich socialisticke presvedceni vsak odeslo s nimi.Rad bych vedel odkud pan Bilina tak "intimne" zna presidenta Trumpa? Pracoval snad pro nej , nebo jen papouskuje levicova media????.

2 3
možnosti
JB

Ne Rhino, RINO, jako napriklad Trump.

1 0
možnosti
ZF

Pane Pisarik a Petras.Nema cenu se vubec s nazory soudruha Biliny rozcilovat.Ten ma hlavu vymazanou ze zivota v Trudoove socialisticke Canade.Ve statech ani nezije a tak jen blaboli floskule z Washington Compost,Ny York flams a Communist National Network.Jeho nazory mi pripominaji posty Ruskych hackeru na teto strance.

1 3
možnosti
MM

Pouze lidé neinformovaní, neznali skutečných hrůz komunismu ani historie papouskuji žvásty podobných neznalku o Communist National Network.

2 1
možnosti
Foto

Trump je prezident USA a pracuje pro USA. Házení hrachu na zeď může být účinnější.;-O

0 1
možnosti
MM

trump pracuje predevsim pro sebe!!

Jeho tvrzeni, ze pracuje pro USA je lez, fake. Rv

Clovek, ktery da prednost ziskani dobreho bydla a prominentni pozice za kazdou cenu - ktery proda sve ambice i za cenu zrady vlastniho naroda nepriteli- pro svuj narod NEPRACUJE.

Podobne jako hradni rezident, ktery uprednostnuje zajmy cizich statu pred zajmy sveho statu. Rv

2 3
možnosti
HV

Skolak muze byt vice inteligentni nez dnesni novinari, kteri zapomneli na etiku a cim vetsi spinu (treba I lzivou) na cloveka hodi, tim jsou uspesnejsi. A jim podobni jim tleskaji.

1 3
možnosti
MM

muze, ale na tohoto "skolaka" to neplati.

2 1
možnosti
MM

inteligence skolaka treti tridy, to je jeste pochvala!

Pak uz to s nim jde dal dolu:

ma slovni zasobu prvnacka

a vystupovani / moresy labilniho trileteho haranta.:-P

1 1
možnosti
JB

Čestný a pravdomluvny investigativní novinář - takový se ještě nenarodil

2 5
možnosti
Foto

Prave ze je jich spousta.

V Rusku a v Cine je tamni soudruzi vrazdi, v Cesku vrazdenim pan prezident zatim jen vyhrozuje a v Americe z nich Donik brzy dostane psotníček. ;-)

3 3
možnosti
Foto

Pamatujete na vyrok Trumpova ministra zahranici Tillersona, ktery nazval Donika f***** moronem? A to byla jen tresnicka na dortu. Prisly nejruznejsi reportaze a knihy, po kterych nasledovaly Trumpovy vybuchy hnevu a dalsi a dalsi vyhazovy z Bileho domu.

Ted zde mame knihu novinarske legendy. Bob Woodward je jeden z nejuznavanejsich investigativnich novinaru na svete. Chlap ktery meri kazdemu stejnym metrem (a ktery ma vsechny sve informace spolehlive podlozeny) dokreslil obraz hruzy, ktery kazdy kdo sleduje deni v Bilem dome uz davno zna.

Obraz neschopneho, narcisistickeho nafuky ktery neumi jednat s lidmi a ktery by nemohl delat ani managera Walmartu.

A zaroven pribeh cestnych a schopnych lidi, kteri i za cenu osobni ostudy pro Donalda Trumpa i nadale pracuji, jen aby zabranili destrukci ekonomiky nebo valce, kterou je ten potrhly clovek (navzdory varovani svych poradcu) schopen rozpoutat jen na zaklade toho, co videl zrovna v televizi.8-o

2 5
možnosti
Foto

Posledni odstavec toho co jsem napsal byl prave potvrzen jednim z Trumpovych nejblizsich spolupracovniku.

Ten clovek je zatim v anonymite, ale novinarum z New York Times je znam.

2 4
možnosti
MK

Z cele te informace vyplývá jen jedno. Trump leží své opozici v žaludku jako absolutně nestravitelné sousto.

7 3
možnosti
Foto

Dalsi zajimava informace z te knihy - Donald Trump v zachvatu zloby nadaval svym generalum a kricel na ne, ze i posledni vojak v poli rozumi situaci lepe nez oni.

Coz o to - ve vydavani nesmyslnych, protichudnych rozkazu a naslednem obvinovani generalu nema Donik prvenstvi. Tim byl prosluly uz Adolf Hitler.

Rozdil je v tom, ze starej Dolfa jako vojak v 1. Svetove valce skutecne bojoval, byl ranen a dostal nekolik vyznamenani. Zatimco kdyz mel jit bojovat Donald Trump (narozdil od Dolfy za spravnou vec), pomoci penez sveho papinka se vojenske sluzbe vyhnul.

A ted ma tu nebetycnou drzost urazet generaly, nebo dokonce valecne hrdiny jako byl John McCain.

Nezlobte se vazeni, ale to uz je hnus. Rv

2 8
možnosti
JB

J96a85n 88B97l67a80n68a

5. 9. 2018 20:30

Zatímco když mel jít bojovat Donald Trump za spravnou věc, ......... tou správnou věcí je masakrování žen a dětí napalmem a chemií ve Vietnamu, což prováděl hrdina John McCain? V reálu jde o zločiny proti lidskosti

3 7
možnosti