Diskuze

Našli jsme čtrnáct žijících potomků rodiny Leonarda da Vinciho, hlásí vědci

Několik desítek let trvající výzkum předpokládaných ostatků Leonarda da Vinciho ukázal, kolik aktuálně žijících lidí se může pyšnit tím, že jsou potomky rodiny renesančního génia a autora slavné Mony Lisy. Je jich celkem čtrnáct. Toto zjištění vychází z genealogického stromu, který zahrnuje 21 generací a čtyři rodinné větve.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ID

Na deti se nezmohl protoze nemel zajem o zeny a jestli zdedil talent po preslici tak je ten vyzkum zbytecny protoze na matku nic kloudneho nemaji . A nic nenasvedcuje tomu, ze mel nejake vyjimecne schopnosti ze strany otce.

1 0
možnosti
PH

P53e94t10r 86H13a30h77n

25. 7. 2021 6:02

Ä kdo tyhle výzkumy k ničemu platí?

0 1
možnosti
JT

Vážená redakce,

vím zcela jistě, že Leonardo da Vinci zemřel bezdětný. Je však známo, že Leonardo měl přes dvacet nevlastních sourozenců. Což znamená, že oněch čtrnáct nalezených nejsou přímými potomky Leonarda.

2 0
možnosti
MZ

Bezdětný .... pokud nežil v celibátu, mohou existovat nemanželská dítka ....

0 1
možnosti
MG

M57i49r83e41k 93G84a48j66e17r

24. 7. 2021 14:58

Ten míní obraz, co se prodal za rekordní cenu, se také prodával před 170 lety, kdy už byl skoro 350 let starý a přesto jeho cena byla velmi velmi nízká. Co je staré, nemusí být vždycky cenné.

0 0
možnosti
Foto

Geny samy o sobě neznamenají, že by se genialita mohla dědit. Mnohdy tomu bývá naopak, potomkové mohou mít i negativní následky.

V nejčastějších případech potomkové jenom těží ze svého předka, sami nic nazvládli. Pokud jim slavný předek urovnal jejich cestičku, nepociťují nutnost, nějak zvlášť pilně na sobe pracovat.

4 0
možnosti
MS

Ale o jeho potomcich se nic nepise. Jedna se pouze o pribuzne. Potomci jeho rodicu.

2 0
možnosti