Diskuze

Postup FBI je bezprecedentní, opřela se Clintonová do šéfa vyšetřovatelů

Americká prezidentská kandidátka Hillary Clintonová napadla rozhodnutí ředitele Federálního úřadu pro vyšetřování Jamese Comeyho informovat krátce před volbami Kongres o nejasném průběhu vyšetřování její soukromé korespondence. Načasování zprávy je podle ní bezprecedentní a hluboce znepokojující.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P35e96t71r 69A95d34l78e63r

31. 10. 2016 21:07

inu, ona se soudruzka clintonova trochu plete ... vcetne vykriku, ze jde o kradenou korespondenci, a naprosteho ticha, pokud jde o jeji obsah ... ze zakona nesmela korespondovat za pouziti soukromeho serveru ... takze uz tady je duvod k soudnimu preliceni ...

0 0
možnosti
JD

Bezprecedentní je zásah Clintonové do práce nezávislého úřadu

1 0
možnosti
MZ

Cim konkretne doprace nezavisleho uradu zasahuje?

0 0
možnosti
LK

Trump bojuje za svou osobu. Otazkou je kdo bude vladnout v pripade vyhry Clintonove nebot ona je pouze tvari kampane placene nekym z pozadi.

0 0
možnosti
KU

K38a70r18e87l 76U85r97b47a67n

31. 10. 2016 8:47

Takhle hrozné kandidáty v USA už dlouho neměli.

1 0
možnosti
JV

Pro postmoderní západní demokracii je to úplně typické. Cokoliv nevyhovuje zájmům těch, kdo ji ovládli a manipulují ji, je označeno za bezprecedentně protidemokratické.

1 0
možnosti
Foto

Hezky jste si to odůvodnil.

Ale každá akce vyvolává reakci. V tomto případě nebude moc dobře šéfovi FBI, protože právě tímto on porušil zákon. Proto je váš příspěvek manipulativní.

0 0
možnosti
DT

Je uplne jedno kdo z tech dvou tam bude oboji bude peknej prusvih

0 0
možnosti
JM

J29i62ř80í 60M80a62c26e29k

31. 10. 2016 7:27

Vidím, že FBI se úspěšně učí u nás, ale ještě mají co dohánět. Tady o tom, kdo bude vládnout, nerozhodují voliči, ale parta státních zástupců (kteří dodnes nepředložili proti Nečasovi hodnověrné důkazy).

1 0
možnosti
Foto

A ta nová vláda, ta Rusnokova ... to byl také podvod na voličích jedna radost.

0 0
možnosti
Foto

Nadávačům na USA je úplně jedno kdo tam vyhraje. Stejně budou nadávat, ať je vyhraje, kdo vyhraje.

2 0
možnosti
JV

Máte pravdu. Je to zatnutost. Podobné to má Zeman, také může říci cokoliv a nadávači na něj budou stejně nadávat. Nás co Zemana nemusíme, ale stejně jej respektujeme jako prezidenta této země je strašně málo.

1 0
možnosti
FS

Trump už vede o několik bodů.

Takže,Trump for Prezident! To je pro rozumné Američany rozumná volba. Může být dobrým prezidentem. Nová pracovní místa, restruktualizace státního dluhu a obnova a modernizace armády, to jsou 3 body Trumpova programu. A, Trump vždy splní co řekne!

A to, že poradci Clinton obviňují FBI ze spolupráce s Kremlem, to už opravdu tedy šlapou vodu.

5 1
možnosti
Foto

Vy myslíte, že být americkým prezidentem, je jen taková sranda? Že Tramp by mohl být dobrý?

Zeman také mohl být dobrý prezident, a kam to dotáhl? Tramp je podobný charakter. Když nic nemá, neumí, tak vše založí na obviňování kde koho. A to nikdy není dobře. Protože když obviňujete kde koho jako nějaký kandidát, je to jeho věc. Ale když pak jako prezident ... to je pak nebezpečné všem. Je smutné, že v naší zemi, kde přesně vidíme ty důsledky z toho, to mnohým ještě není jasné.

1 1
možnosti