Diskuze

Evropa přebírá od USA roli jestřába vůči Číně. Hrozí sankcemi firmám

Zatímco Spojené státy začaly usilovat o klidnější vztahy s Čínou, Evropa vůči Pekingu přitvrzuje. Má pro to dva hlavní důvody: lídrům EU se nelíbí, že Čína nenápadně podporuje Rusko ve válce na Ukrajině a také bobtnající obchodní deficit s říší středu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

S tou tetou v čele to dotáhneme daleko.

0 0
možnosti

Nepoučitelní, nepoučitelní a nepoučitelní. Leyenová má očividně srazit EU a Evropu vůbec na kolena tak jako zničila Německou armádu. Proboha to jsou všichni okolo ní slepí, hluší a stejně mentálně vybavení?

15 0
možnosti
VM

nemám slov...

jediné rozumné by bylo poslat Ursulu i s celou tou její sebrankou na Mars (bez možnosti návratu) a tam si v klidu může vyhlašovat ty svoje sankce proti čemukoliv

6 0
možnosti
PT

Článek pobavil, takže ženská, jejíž největší "úspěch" bylo zavedení polních uniforem pro těhotné vojandy v německé armádě si jede povídat a "hrozit" do Číny.

Přijde mi to jako, když jsem nedávno sledoval úplně šíleně štěkajícího mikro ratlíka na takové tkaničce, jak se vzpíná na zadních, chvějících se nožičkách a na něj s takovým údivem kouká statný dobrman a člověk na něm úplně vidí, že vůbec nechápe co ta "myš" chce😂

23 1
možnosti
JM

J57a33n 12M22a63l48ý

8. 12. 2023 8:23

Představitelé EU uvádějí, že až 80 procent ruských výrobků dvojího použití, které byly nalezeny na ukrajinských bojištích, pochází od čínských společností.....a jak jsme na tom v EU? A nejde jen o elektroniku, plasty a kovy....i většina léků je z Číny.

14 1
možnosti
OB

Rozhodne neni vetsina leku z ciny.

Pokud 30% vyroby leku si vyrobime tady ,30% v indii a 30% v cine a zbytek ve zbytku sveta. Tak to ani matematicky nemuze ta vetsina byt.

5 7
možnosti
BM

No,když nám nevyšly sankce na Rusko, tak hodíme sankce na Čínu. Ano jak smysluplné. bereme si svobodu a demokracii do hu.. úst ale nechceme aby se Čína sama rozhodla s kým bude "kamarádit". My se také svobodně rozhodly že Rusko náš "kámoš" nebude. A jak jme dopadly. A s Čínou dopadneme ještě hůře. A to vše jen proto aby jsme se zavděčili největšímu agresorovi na světě.

13 2
možnosti
Foto

tohleto pokrytecké pozérství a totální zoufalství eupolitbyra už mně poněkud vytáčí

17 1
možnosti
Foto

Čína je pred bankrotom.

0 7
možnosti
Foto

možná jo, možná ne, náznaky jsou různé. Před bankrotem či v něm bylo v 2008-2012 Řecko či Itálie. Díky politickým čachrům fungují dodnes.

0 0
možnosti
MH

Zakazat dovoz cinskych suntu do Evropy a co sem prijde na to dat clo 600%.

1 12
možnosti
LM

A toto jste napsal z čeho?

6 0
možnosti
JV

USA zjistily, že tudy cesta nevede, tak se musí spálit i jiní nepoučitelní.

19 0
možnosti