Diskuze

Chtěl jsem chránit Evropu, řekl Breivik. Soud ho poslal do izolace

Norský soud uvalil na Anderse Behringa Breivika, který se přiznal k pátečním útokům v Norsku, osmitýdenní vazbu. První čtyři týdny stráví pravicový radikál v naprosté izolaci samovazby, nebude dostávat dopisy ani přijímat návštěvy. Breivik u soudu varoval před dalšími "dvěma buňkami v jeho organizaci".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kaniokova

26. 7. 2011 19:14
To nebyl poklidný letní tábor, ale příprava protiizraelské

levicové mládežnické úderky.  Vymývání mozků už u dětí, výroba příštích voličů levice a protiizraelských aktivistů 

Stačí se jen na ty norské zprávy podívat pořádně. Což ovšem nijak neospravedlňuje jejich vraždy.

Právě PL a multikulti může zato špatné, co se v Evropě dopustilo a tak i my jsme potenciální příští oběti. Pasivita, lhostejnost k veřejnému dění a zalezení do ulity není cesta, jak mít klid, bezpečí.   Multikulti s islámem je zvrácený projekt, v Evropě skončilo bezbečí. Ti, kdo žijí podle koránu, budou vždy ctít pravidla vytvořená pro sedmé století.  Nikdy nebudou ochotni přijmout hodnoty a principy hostitelské země. Jdou sem jen a jen pro štědrý sociální systém. Budou nezaměstnatelní a na sociálních dávkách. Ve Francii jsou už oblasti, kde se bojí i policisti, zločinnost v Norsku, a vlastně všude, kde jich je víc, se násobně zvýšila. I Cameron a Merkelová už přiznali, že multikulti selhalo.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_zahranici.asp?c=A110724_172614_p_zahranici_wag

1 0
možnosti

GoodToKnow

27. 7. 2011 14:26
Re: To nebyl poklidný letní tábor, ale příprava protiizraelské

rekneme ze sposuta lidi, kteri ho ted prirovnavaji k nacistovi se plete a situace je uplne opacna. Cele to bylo zorganizovano Izraelskou tajnou sluzbou k rozdmychani nenavisti v Evrope. Proc by meli valcit, kdyz do toho muzou namocit Evropu - to je jedna vec proc se jim to hodi do kramu. Druha je to ze Norsko s nima prestalo obchodovat, pro priklad pro zakazky na obranne systemy v Norsku byl Izrael vyskrnut z listu... Oni zase media to umi zahrat jak chteji.[>-]

0 0
možnosti

beda venerabilis

30. 7. 2011 19:55
Re: To nebyl poklidný letní tábor, ale příprava protiizraelské

Ježíšmarjá, a já tyhle slinty čtu.

1 0
možnosti