Diskuze

Chlapec z Česka spadl z hradeb na chorvatském ostrově Krk. Zraněním podlehl

Jedenáctiletý chlapec z České republiky spadl v neděli z hradeb na chorvatském ostrově Krk. Pádem si způsobil vážná zranění, jimž v noci na pondělí podlehl. S odvoláním na sdělení místní policie o tom v úterý informoval zpravodajský web Dnevnik.hr.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Mám 10 letého syna. Ta představa, že se nevrátí z prázdnin.....šílené

0 0
možnosti
JK

Proboha, co to ti lidé v diskusi řeší? Zemřel malý kluk a oni řeší jeho docházku do školy??? Upřímnou soustrast rodině.

0 0
možnosti
MU

Zbytečný, upjaty formalismus, a ještě na špatném místě. Pokud máte pocit že vaše děti nemůžou jet první týden v září na dovolenou, že by nesplnily docházku, je to vaše věc. Ale pokud tomu nerozumíte, nerozumujte cynicky a bez souvislostí nad smrtí cizího dítěte a nepodsouvejte ostatním porušování zákonů, které navíc není. To neštěstí se mohlo stát úplně stejně v srpnu jak v září.

1 0
možnosti
DK

snad měli aspoň cestovní pojištění - léčebné výlohy + repatriace budou drahý

0 0
možnosti
Foto

Neviem si predstaviť odísť na dovolenku s dieťaťom a vrátiť sa bez neho... Nech sa stalo čokoľek, chudáci rodičia, úprimnú sústrasť :-(.

4 0
možnosti
PV

Už takto je to strašná tragédie - ale projděte si školský zákon, omluvení žáka i z rekreačních důvodů je plně v pravomoci učitele a ředitele školy. Je to úplně běžná záležitost. Myslím, že Vaše poznámka je dost nemístná.

3 0
možnosti
DK

kdyby rodiče mohli vrátit čas tak je jasný že by ho na hradby vůbec nepustili a koukal by na ně maximálně z rychlíku - jenže pozdě bycha honit - každý si myslí že se mu nemůže nic stát a potřebuje si dokazovat jakej je borec a adrenalin musí bejt ......a rodiče dnes nic nehlídají a pak je čeká nevratný výsledek

0 7
možnosti
Foto

Jakože dříve děti na nehody a úrazy neumíraly? To jste na omylu. Akorát nebyly ty internety.

2 0
možnosti
MB

Hrozná tragedie, mladej kluk, je mi to líto :(

5 0
možnosti
LB

Chodil jsem po hradbách sám před 14 dny,děti se mnou nechtěly,radši se válely u moře.Důkladně jsem prošel jak hradby tak hrad a musím říct,že je to kouzelné místo ale...nebezpečné. Říkal jsem si,že je to nějak špatně zabezpečené,takové na můj vkus divoké.Co je divoké,je krásné.Snad jsem to nepřivolal,proboha. Ať se nad opatřením zamyslí provozovatel,teď myslím hradby hradu,nikoli města.Nevím kde chlapec konkrétně spadl. Každopádně nechci být po bitvě chytrák, nevím co se odehrálo. Soustrast rodině ,je to velká smůla!!! Ale buďme všude opatrní,ach jo

17 0
možnosti
JK

Přivolal, běž se udat.

3 1
možnosti