Centrum.cz je krátce po startu mezi největšími servery českého internetu

- Nový internetový vyhledávač Centrum.cz, který byl spuštěn před dvěma týdny, se podle první oficiální statistiky návštěvnosti dostal mezi nejsledovanější servery na českém internetu. Podle oficiálního auditu českých www serverů prováděných firmou DCCI, má Centrum.cz průměrnou denní návštěvnost 83 000 zhlédnutých stran a více než 3 000 unikátních IP.

“První výsledky vyhledávače centrum.cz jsou pro nás velmi pozitivní – naše odhady ještě před spuštěním byly podstatně opatrnější. Nyní se tedy potvrdilo, že pro nový kvalitní vyhledávač na českém internetovém trhu prostor je.” řekl ředitel firmy NetCentrum, s.r.o. – provozovatele serveru Centrum.cz Ondřej Tomek. 

Centrum.cz nabízí jednak služby, které uživatelé už běžně používají – jako katalogové i fulltextové vyhledávání, e-mail zdarma - jednak nové služby – osobní (personalizovanou) stranu a věrnostní systémem bonus.centrum.cz, v rámci kterého dostává každý uživatel vyhledávače Centrum.cz atraktivní dárky a slevy.

Centrum.cz je nový internetový vyhledávač provozovaný firmou NetCentrum, s.r.o.. Centrum.cz úzce spolupracuje s největším českým poskytovatelem připojení internetu – SPT Telecom, a.s. – službou Internet OnLine.

DCCI s.r.o. poskytuje DCCI AUDiT - nezávislé ověřování návštěvnosti serverů již od ledna 1998 a v současné době ověřuje návštěvnost pro více než 60 nejvýznamnějších serverů.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video