Diskuze

Aerolinky chtěly vyloučit cestující z letadla. Údajně byla příliš odhalená

Kvůli volbě šatníku málem neodletěla na dovolenou mladá Britka. Dvaadvacetiletou ženu chtěla posádka aerolinek Thomas Cook vykázat z paluby, protože byla údajně příliš odhalená. Žena byla v krátkém topu odhalujícím ramena i pupík. Muže v šortkách a tričku bez rukávů ovšem žádné problémy nepotkaly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

No sorry jako, ale ta ženská je fakt oblečená jako na pláži... Pochopím crop topy, tílka, všechno možné, ale vždyť ona má nahoře jen podprsenku. Možná by to vyhovovalo nějakým místním nevybouřeným mužům, kteří by vedle ní slintali, ale fakt je prostě ten, že to je nepatřičné a v tom se aerolinky zastávám.

0 0
možnosti
HM

Tak si přiznejme, že to oblečení není to pravé do letadla. Také pochybuji, že by ji v takovém oblečení pustili u moře do jídelny. V muslimských zemích ne.

2 11
možnosti
JP

J17a32n 64P67u58l40e41c

15. 3. 2019 11:10

Takže máme být jako muslimské země a trestat trochu odhalené ženy? Neměla by naše společnost naopak jasně říct, že ta slečna nic špatného neprovedla? Protože přesně taková reakce by měla přijít.

9 0
možnosti

Obdivuji tyhle lidi, co se nebojí strávit několik hodin polonazí v uzavřeném klimatizovaném prostoru. Tohle bych nepřežila, do klimatizace vždy s dlouhým rukávem. A také, že slečně nevadí si sednout s holou kůží na sedačku, kde před ní mohl sedět podobně odětý někdo jiný.

Jestli tomu rozumím, tak slečna s sebou neměla žádný svetr, ani bundu, že jí to musela půjčit sestřenice? Jak se v Anglii za březnového počasí dostala takhle odětá na letiště?

1 1
možnosti
JB

Do lietadla,vlaku,autobusu by mal cestujúci nastupovať v takom oblečení, aby jeho pokožka (na tele) neprišla do priameho kontaktu s textíiou sedadla., tzn. že medzi pokožkou a sedadlom by mala byť textília oblečenia brániaca priamemu kontaktu.

Ak by takto (ako dotyčná slečna) pristupovali k cestovaniu všetci cestujúci, tak minimálne raz týždenne by bolo potrebné tepovanie sedadiel...

P.S.: Slečne išlo evidentne o upútanie pozornosti...v marci v Británii zrejme bežné oblečenie.:-P

0 8
možnosti
Foto

Prosím vás, takové nařízení existuje kde? Já letím k moři vždy v minišatech s krátkým rukávem a když jsem letěla do tropů, tak dokonce v šortkách a tílku (v cíli nás s otevřením letadla propleskla teplota přes 40°C). Nikdo normální by tam neexhiboval v dlouhých kalhotech a mikině.

2 0
možnosti
JV

Z článku jsem zjistil, že začátkem března je v Anglii takové vedro, že tam chodí ženy prakticky v podprsence a muži v kraťasech a tílku. Zajímavé.

3 1
možnosti
OU
JP

Proste nejaky utlocitny urednik, patrne s lehce odlisnym kulturnim backgroundem.

6 2
možnosti
TT

Povinná burka se blíží mílovými kroky! ;-D

9 4
možnosti
MS

Nevidim duvod, aby se holou kuzi slecna dotykala sedacky a pak si tam po ni na dalsim letu sedl nekdo jiny. To je mimo hygienicky standard. Na druhou stranu stacilo ji pujcit personalem deku, vyhazovani z kabiny nebo hledani jejiho zavazadlo nebylo na miste.

3 9
možnosti
TM

O jakém holo-kožním standardu to mluvíte? Cestující se běžně dotýkají sedadla rukama, zátylkem nebo nohama. Stačí se v létě projet vlakem. Standardem je obecná hygiena, čisté oblečení a nedávat křusky na sedadlo.

14 0
možnosti
ZF

Co jsem četl jeho tweet, tak se neomluvili. Jen řekli, že mají pravidla na oblékání a že je občas zaměstnanci chybně odhadnou. Žádné "omlouváme se" nebo "udělali jsme chybu" neřekli. Asi se bojí žaloby.

6 1
možnosti
MS

A za co ze se meli omluvit?

0 11
možnosti