Diskuze

Brita naštvala duhová vlajka. Za peníze donášel Rusům, dostal třináct let

Na třináct let a dva měsíce poslal britský soudce za mříže muže, který se přiznal ke špionáži ve prospěch Ruska. Brit David Ballantyne Smith pracoval na britské ambasádě v Berlíně jako člen ostrahy. Na podzim u soudu uvedl, že předal ruskému vojenskému atašé v německé metropoli osobní údaje zaměstnanců ambasády a další tajné informace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Trpěl depresemi...... tak to by měla být maximálně podmínka, ne.... (aspoň v případech musli kutli obohacování to tak bývá)

0 0
možnosti
Foto

Za to by měl jít ke zdi. Škoda, že nelze.

0 0
možnosti
BG

Duha, to je poslední dobou takový lakmusový papírek, který takové primitivy odhalí.

1 1
možnosti
OV

Snažíš se nám naznačit, že komu se nelíbí duha je primitiv? Není spíš primitiv ten, který se nám snaží vnutit, že duhu musíme mít bezpodmínečně všichni rádi?

0 2
možnosti

A ještě jedna věc mě napadá, bývalý voják musel vědět o důležitosti loyality. Takže ho naštvala duhová vlajka a je ochotný zradit svou vlast a riskovat svou kariéru? To je jak před rokem nějaký atomový vědec psal mail!!! ruské vládě, že jim dá plány nějaké atomové ponorky a schovával to v burákovém másle. No, kdybych byla jaderný vědec, počítám 100%, že jsem neustále sledovaná...

0 0
možnosti

Já jsem si sem teda odskočila od plotny, ale Rusko si nehlídá tyto místa a své lidi, že potřebuje, aby jim někdo donášel? Umístím někde miniaturní kameru, nebo tu lítající mušku nebo včelku, a vědí všechno, ne? Vždyť je to i ve filmech...

0 0
možnosti
TT

Článek si teprve přečtu, ale musím reagovat na titulek, který má zřejmě evokovat, že koho štve duhová vlajka, ten donáší Rusům a nakonec na něj dojde a dostane třeba 13 let. :-P

1 2
možnosti
TT

Tak jsem si článek přečetl celkem zbytečně, ovšem pohled do diskuse jasně říká, že titulek zabral: podle většiny příspěvků jsou homofobové příznivci fašismu, v tomto případě samozřejmě ruského.

1 2
možnosti
JM
LS

Tak jaký byl motiv? Duhová vlajka anebo peníze? Měl bych tip ;-D

1 0
možnosti
ŘV

Proč by to nemohlo být obojí?

0 0
možnosti
MS

Klasický SPĎák. ;-D Vlastenci jsou všude stejný. Málo placená práce + neutuchající láska k vůdci a Rusku.

8 1
možnosti
RO
JJ

J30i77ř12í 52J71o67z47a

17. 2. 2023 15:12

Chudák má smůlu v tom, že žije v Británii. U nás by dostal max. podmínku. Anglosaské státy se tresty nepárájí, u nás jsou soudy mírný až milostivý.

2 3
možnosti
JD

jistě .. utlučeš někoho řetězem a máš podmínku .. tak takové soudy ať si nechaj

1 4
možnosti