Diskuze

Město, kam přišla válka. Ruský Belgorod hlásí ukrajinské útoky, lidé se bojí

Obyvatelé ruského města Belgorod, které leží jen 40 kilometrů od hranic s Ukrajinou, mohli přípravy na válku sledovat prakticky z okna. Od začátku roku se v příhraničním regionu ve stanových táborech hromadily tisíce ruských vojáků i vojenská technika. Po třech měsících od ruské invaze na Ukrajinu se teď i oni budí za zvuků vojenských letadel kroužících nad domy a dopadajících raket.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Co je to Nesmrtelný průvod? Vím o Nesmrtelném pluku, ale o Nesmrtelném průvodu jsem ještě neslyšela. Může mi to někdo objasnit? Třeba Jelizaveta Sůvová?

0 0
možnosti
IP

Jen at se boji... bude hur

0 0
možnosti
TS

podporuji vojáky ale ne válku 8-o8-o8-o8-o

2 0
možnosti
MP

Vlastní medicína. DOBROU CHUŤ!

10 0
možnosti

Člověk má furt tak nějak představu, že za to obyčejný člověk nemůže, maximálně má vymytej mozek konstantní a téměř nepřerušovanou propagandou.

Ale stačí poslední věta z článku a člověku se ta lítost hledá o trošku hůře.

12 0
možnosti
JH

Rusové si zvolili sami. Nikdo je do speciální operace nenutil. Speciální tato operace vskutku je. Speciálně zbabraná.

19 0
možnosti
AP

Že by už i v rusku ochutnali medicínu denacifikace? Zatím ji jen ordinujou všem dokola. Asi se to již změnilo, aby pochopili co jsou sami za šmejdy.

8 0
možnosti
ČK

Nevěřím. Rusové se bojí války, kterou ani nevedou, boji se odplaty za genocidu, kterou na Ukrajině nepáchají? Toto je také news... Podle Putina přece Rusko vede chirurgicky přesnou operaci v rámci zajištění ruské bezpečnosti. Přece není možné, aby se někdo mohl chtít osvobodit z operace, a ty chirurgicky přesné jednotky hnal až za hranice...

7 0
možnosti
FL

Rad bych si jednou precetl titulek: Ukrajinsky vojak, Belgorod.

6 0
možnosti
JH

J88i56ř51í 79H52r20b50e26k

23. 5. 2022 8:58

Ale vždyť to je jen vaše speciální operace, nebojte se ukrajinci se určitě taky nebojí při těch zvěrstvech co tam provádíte.

6 0
možnosti