Diskuze

Pět mladíků znásilnilo na hřbitově školačku, fotky dali na sítě. Dívka se zabila

Belgií otřásá případ hromadného znásilnění ve městě Gent. Čtrnáctiletou dívku tam sexuálně napadlo pět mladých mužů, z nichž tři jsou ještě nezletilí. Svůj zločin si navíc nafotili a záběry zveřejnili na internetu. To už zničené děvče neuneslo a o čtyři dny později spáchalo sebevraždu. Politici nyní slibují, že udělají vše pro to, aby podobným případům zamezili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skoro by mne v rámci politické korektnosti zajímalo, jak moc šlo o rodiné Belgičany. Ať tak nebo tak, když už si mají syny vychovávat. Obávám se, že se teď bude rovnostářsky tlačit na slušné kluky, a podobní darebáci si pojedou dál. Tak podobně vlastně ujíždí i to MeeToo. Místo aby se řešili opravdoví Weinstenové, či sexuální gangy, stal se z těchto věcí bič na bílého muže.

0 0
možnosti

Patrně se domníváte, že přistěhovalec - zejména ten muslimský - má nějaké větší sklony ke znásilňování než rodilý Belgičan.

Nahlédnutím do relevantních statistik snadno zjistíte, že je to nesmysl. První padesátku světového žebříčku sexuálních zločinů obsazují výhradně země křesťanského světa. Muslimy mezi nimi zastupuje pouze Kazachstán a Kyrgyzstán - dalo by se spekulovat, že tato výjimka jde na vrub sovětské minulosti.

---

V Evropě rozšířené přesvědčení o nebezpečných muslimských agresorech pramení z mediálně prezentovaných událostí, jimiž je web velmi dobře nasycen.

Ale ani ze sebevětšího počtu mediálních historek a příhod nikdy nesestavíte pravdivý obraz reality. Místo něj můžete takto prezentovat jen bezcenný sběratelský katalog.

0 0
možnosti

Zrušte internet a facebook! Nebo jim dejte pokuty! Zdá se že dnešní západní civilizace toto nevyřeší.

Co třeba hledat příčinu v nedostatečné vychovanosti a limitech mladých - to se týká znásilňovatelů, a lží a pokrytectví - to se zase týká toho děvčete. V normální společnosti by se nebála svěřit rodičům, policistům nebo lékařům. Tam, kde jsou darebáci mimořádně chráněni = západní progresívní civilizace (pravda je, že ta islámská zase chrání mužské znásilňovatele jinak) se takové věci budou stávat s internetem i bez internetu.

Kdyby parta dostala důtkama na pranýři, příšte by si už ostatní dali pozor.

0 0
možnosti

Jste pohádkář, pane Církvo. Ta vaše "normální společnost", ve které by se znásilněná dívka nezdráhala svěřit svým rodičům, policistům nebo lékařům, nikde na světě neexistuje, a nikdy ani neexistovala.

"Nedostatečná vychovanost" je zase prázdný pojem bez definice. Neexistují žádné poznatky o tom, že by souhrnný morální stav dnešních dospívajících a mládeže byl problematičtěší než v předchozích generacích.

---

Pravdou je pravý opak - dnes se určitě zatajuje méně než kdykoli v minulosti, protože ubývá falešného studu a rozpaků, a přibývá míst, která nabízejí pomoc, a na která se může znásilněná s důvěrou obrátit.

Všechno jsou to důsledky faktu, že každá nová generace žije v lepším, kvalitnějším a hodnotnějším světě než všechny generace předchozí. Na tom se po celou historii lidstva nic nezměnilo, a nemění se to ani dnes.

---

A stejně tak se nemění ani dobře známý fakt, že se s rostoucím biologickým věkem všichni ubezpečujeme, že se svět řítí do záhuby, a že dřív bylo líp, protože lidé respektovali nějaké "hodnoty". Tímto paměťovým sebeklamem si patrně usnadňujeme svůj přibližující se odchod ze světa. Z horšího světa bude se nám odcházeti snadněji. ;-)

0 0
možnosti

Za tohle trest smrti bez jakékoli diskuse. Odporný čin debilku ,ještě navíc v přesile.

2 0
možnosti

P59a26v59e13l 37V95i95z77i

6. 6. 2021 8:46

V ČR je oficiálně registrováno jedno až dvě znásilnění denně..., hm, tak to je na tom Belgie o poznání lépe..., že :-/

0 0
možnosti

J64a97n 89J32a13š88e22k

7. 6. 2021 13:02

Nikdo nezpochybňuje, že se to v česku děje. Článek ovšem je o znásilněních, kde figuruje více než jeden útočník. Vzhledem k tomu, že podle statistik se většina znásilnění v česku děje mezi partnery jsme na tom v počtu hromadných znásilnění doufám lépe, než Belgie.

2 0
možnosti

Být to moje dcera, tak jeden po druhém zemře pomalou trýznivou smrtí....

6 0
možnosti

což by znamonalo pro vás doživotní trest

0 0
možnosti
Foto

Pokud nebudou pro pachatele takovýchto činů odstrašující tresty nikam se nepohneme. Hromadné znásilnění, ještě k tomu prakticky dítěte - to už nelze omluvit, pořádný flastr všem, zletilý nezletilý.

8 0
možnosti

Ano, ale s tím v liberalismu nepočítejte.

0 0
možnosti

P25e53t62e39r 34G93l30o82s

4. 6. 2021 8:58

Ano slovo (všetci vieme o čom).

Okrem tohoto náznaku z textu:

„Neříkejte svým dcerám, jak se mají oblékat, řekněte svým synům, jak se mají chovat,“

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/belgie-divka-sebevrazda-hromadne-znasilneni-gent.A210603_125419_zahranicni_kha?zdroj=zpravodaj_hp

3 0
možnosti

Neříkejte svým dcerám, jak se mají oblékat, řekněte svým synům, jak se mají chovat ... je zaprve takova ta obecna vec, ktera se rika vzhledem k victim blamingu. A za druhe reakce na jinou medialni kauzu. Holce na stredni rekli: prosim te voblec se, protoze na sobe mela sportovni podprsenku a minisukni. Holka si pak stezovala na pravidla oblekani ve skole ... ta pravidla souvisi s tim, ze ve Vlandrech je vetsina vzdelavacich instituci katolickych.

2 0
možnosti

"Násilí na ženách je další pandemie."

Jenom jestli tou pandemií není úplně něco jiného a tohle není jen příznak nemoci.

3 0
možnosti

Volte piráty, ať taky patříme do Evropy. Ti se o to postarají...

6 1
možnosti

Taky, vidím na vině evropský progresivismus, to je to, co nám prosazují Piráti. Lidé se po volbách budou hodně divit, když je budou volit.

Nechápu jak někdo mladý či starý může volit stranu tolerantní k rozrůstání Islámu, ochraně pro různé darebáky (jako v tomto případě), podpoře neziskovek z našich daní...

0 0
možnosti