Diskuze

Banksy v Londýně nejspíše vytvořil nové dílo, týká se ekologie

Ve čtvrtek se v Londýně u severovýchodního rohu Hyde Parku, kde probíhaly v minulých týdnech protesty ekologických aktivistů objevilo nové dílo, které nejspíše vytvořil slavný streetartový umělec Banksy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Umění s jasným poselstvím vlastně ani není uměním. ;-)

0 0
možnosti
JV

Ta organizace s cílem na nulové uhlíkové emise, to musí být výkvět. A z Banskyho názorů bych si taky zas tak moc nedělal. Ty maj od anonymního umělce ještě nižší váhu než třeba ty moje, protože já s nimi alespoň mohu být konfrontován a mohu si je obhájit. Přitom kdybych nechal svoje ranní dílo třeba před sněmovnou, tak by to určitě nikdo jako vyjádření názoru nebral, jako umělecký akt taky ne a ještě bych dostal pokutu za znečišťování veřejnýho prostranství. Přitom moje dílo by bylo 100 % bio. ;-D

3 1
možnosti
MF

Domy s novou fasádou jsou v našem městě postříkány nápisy ANTIFA. Podpis u těch uměleckých děl chybí, ale co když je vytvořil Banksy? Nebylo by od věci prodat je nějakému sběrateli a z utržených peněz zaplatit alespoň zlomek ceny té fasády.

4 3
možnosti
JZ

Můžete to zkusit. Stačí někoho přesvědčit, aby to koupil. Do toho.

Prodaly se větší kraviny.

4 0
možnosti
JH

Tvorba zajímavá, ale ty stěhovavé ptáky nevychytal. Ti migrují každý rok tam a zpátky. Neusazují se tady a neberou si sem celé příbuzenstvo na stálo. Naopak ekologové proti invazním druhům rostlin a zvířat bojují. ;-)

14 4
možnosti
MM

Někteří lidé tyto drobné nuance nerozlišují...

2 1
možnosti