Diskuze

Arafata podpořily tisíce Palestinců

Do ulic Gazy a Ramalláhu v neděli vyrazily tisíce Palestinců, kteří tak chtěli vyjádřit podporu vůdci autonomie Jásiru Arafatovi. Toho střeží v domácím vězení několik izraelských tanků, které obklíčily jeho dům. Jeden z tanků se pokusil projet úzkou uličkou, ale obklíčil ho dav lidí, z nichž někteří začali střílet. Izraelci střelbu opětovali, zraněno bylo asi šest lidí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CHUJ

21. 1. 2002 23:14
á další lumen
je to vůbec možný ? kdyby to samý co dělaj palestici izraelcům začali dělat sudeťáci čechům, bylo by ti blbě z čechů ty tele ?
0 0
možnosti

Platt

21. 1. 2002 11:07
Srdečné přání
Srdečně, opravdu z plného srdce přeji všem obhájcům a obdivovatelům, všem chápajícím Palestince, aby si ty svinské teroristy zažili na vlastní kůži. Do úplného vítězství, do posledního muže. Pro všechny, kteří se cítí být povolaní připomínám, že Intifádu vyhlásili Palestinci v době kdy Izraelská armáda !!! NEBYLA !!! na palestinském území. Stála na hraničních přechodech a prověřovala všechny, ne pouze Palestince, kteří mířili do Izraele. Mimochodem, žádné palestinské území již Palestinci nemají. Zbavili se ho, neboť ho prodali s tím, že si ho ve válce s Izraelem dobudou zpět spolu s celým Izraelem. Palestinci spolu s se svými arabskými souvěrci napadli Izrael a ne naopak. Izraelci se ubránili. Ale od té doby jim je Izrael jenom trnem v oku a jejich "vůdci" je ženou do záhuby. Jít zabíjet na dětskou slavnost může pouze zfanatizované hovado. A nechci slyšet nic o tom, jak bojují za svobodu a podobné nesmysly. Pokud by opravdu chtěli bojovat, mohou zaútočit proti ozbrojeným složkám a ne proti nic netušícím, bezbranným civilistům. Tloust děti a staré lidí je ohromné hrdinství. Palestinci vyvolali konflikt, terorizují, vraždí. Když mají vydat konkrétní vrahy, zločince, ne žádné bojovníky za svobodu, ale podlé zločince, tak se dovolávají mezinárodního zásahu. Ta drzost. Ta drzost. Kdy už lidé pochopí, že jsou to teroristi, a s teroristy se nikdy nevyjednává.
0 0
možnosti

Tomas

20. 1. 2002 23:00
Na bliti
Kdyby totez nekdo delal Zidum, to by bylo kriku a antisemitismu.Je mi z Izraele a jeho pokrytectvi na bliti.
0 0
možnosti

Calaff

21. 1. 2002 21:33
Re: Na bliti
A proč tady Palestinci vraždí nevinné civilisty (mnohdy cizince nebo i Palestince) a nevyhazují do vzduchu třeba izraelské úřady a podobné "oficiální" cíle? Oni radši s menším ryzikem (i když se při tom zabijí) odpálí bombu v autobusu nebo na tržišti.Kdyby Izraelci nebrali ohledy na civilní oběti, tak tu telvizní stanici mohli rozstřílet ze vzduchu.
0 0
možnosti

Yaroukh

20. 1. 2002 22:07
Islamsky dzihad pohrozil
"Islámský džihád pohrozil protiizraelskými útoky, pokud Arafat zůstane blokován v Ramalláhu" --- ANEB "obycejne po vas strilime, a kdyz nam v tom neprestanete branit, budeme po vas strilet" ... jak znamo Palestinci vidi toliko dve cesty - uplne vitezstvi nebo smrt ... tusim, ze bychom se nakonec na jedne z tech dvou moznosti mohli shodnout ;o))
0 0
možnosti

dan

20. 1. 2002 21:02
ztopoření Palestinci
Ať žijí všichni Palestinci se ztopořenými samopaly. Alláh akbar!
0 0
možnosti

MiCa$h

20. 1. 2002 20:47
Konečné řešení!!!
...bylo by řešením. Judaisté plynovými komorami prošli, teď je třeba tam nahnat Palestince a pro jistotu jim tam naházet Korán v brožovaném vydáni, aby měli co žrát, než jim ten Cyklon B stoupne do hlavy! Když chtějí chcípat mučednickou smrtí, tak ať chcípou pěkně disciplinovaně v komorách. Tam můžou řvát to svoje "Džihád, džihád" až do alelujá!!! Amen!
0 0
možnosti

vrah z plzeňského klenotnictví

20. 1. 2002 11:55
džihád
otázka : nemáte výčitky svědomí ze zbytečné smrti dvou nevinných lidí a z doživotní tragédie pozůstalých? odpověď : nemám, je to moje právo, předchozí majitel toho zlatnictví mě před padesáti lety okradl. otázka : a co ten zabitý muž, ten s tím přece nijak nesouvisel. nepatřil ke zlatnictví. odpověď : ale byl bezvěrec, protože mě chtěl zastavit, tím projevil svůj názor a to ten, že mému svatému právu nevěřil. život takového člověka nemá žádný význam.
0 0
možnosti

znalec souvislostí

20. 1. 2002 12:07
Re: džihád
vidíte jak bychom, bez znalosti souvislostí, měli jednostranný názor ? je třeba skončit s útlakem zlatníků. pokud se takto chovají, tak se nesmí divit, že se dějí takové věci.
0 0
možnosti

mudžáhíd

20. 1. 2002 11:02
rádio
za tento útok izraelci zhynou spravedlivou odplatou. vždyť v koránu stojí, že mučednickou smrtí a zabitím bezvěrců budu po smrti žít v ráji.
0 0
možnosti

bůh

20. 1. 2002 11:41
mudžáhide
jistě, že po tomto dobrém skutku, kterým jsi mě promluvil přímo z duše, budeš po smrti žít ve věčném ráji .o)
0 0
možnosti

palestinský ministr

20. 1. 2002 10:58
po zbabělém útoku izraele na budovu rádia
je třeba udělat přítrž izraelskému běsnění a teroru.
0 0
možnosti

Beny

22. 1. 2002 6:53
Re: po zbabělém útoku izraele na budovu rádia
... trochu se pletes - ten teror je palestinsky !!
0 0
možnosti

adolf

20. 1. 2002 10:56
?
židy je třeba zplynofikovat.
0 0
možnosti

Calaff

20. 1. 2002 19:58
Re: ?
Co musím udělat, aby si byl prohlášen za žida?
0 0
možnosti