Diskuze

Americká justice odmítla zrušit stíhání Polanského

Odvolací soud v Kalifornii dnes zamítl žádost obhájců Romana Polanského, aby americká justice zastavila jeho soudní stíhání v kauze pohlavního styku s nezletilou, které sahá do roku 1977. Právníci Polanského argumentovali procedurálními chybami, jichž se podle nich svého času dopustil soudce Lawrence Rittenband, který mezitím zemřel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
UBR

URB-inspirace básníků revoluce

22. 12. 2009 0:05
Někdy je těžké sem vyjádřit svůj názor, neb stránky

většinou okupují osoby nevyzrálé, ale přesto se o to pokusím. Když je dospělá osoba obviněna za sex s nezletilým/lou, vždy by měl se soudce zeptat nezletilce, jak se mu to líbilo a teprve jeho vyjádření by mělo rozhodovat o výši viny. Podobný názor už jsem vyjádřila v kauze Kulínského. K tomuto názoru mě vede i případ mého strýce, který byl uvězněn za styk se čtrnáctiletou. Nebylo to nic platné, ona na něj čekala, v jejích šestnácti ji dokoupili léta a vzali se. Žili spolu celý život a prožili hezké manželství.

0 0
možnosti
AW

Raffan

22. 12. 2009 5:34
Re: Někdy je těžké sem vyjádřit svůj názor, neb stránky

znal jsem takovy pripad z Otrokovic, nicmene rikam zavrit 14 leta je porad dite.

0 0
možnosti
FP

forhend

21. 12. 2009 22:21
Tohleto si u nás ani neumím představit!!!

Aby nějakou, rádoby, významnou osobu zavřeli do basy...8-o

0 0
možnosti
BK

Králík z klobouku

21. 12. 2009 22:28
Re: Tohleto si u nás ani neumím představit!!!

To já si dokážu představit docela snadno, že by i u nás propukly hony na čarodějnice, které se nezastaví před ničím. Jenže z démonizování různých Kulínských a Polanských a Opočenských nikdo nemá zas až tak velký užitek, krom pár ambiciózních úředníků. Američani to přece jen žerou o něco víc, oni jsou takoví patetičtí.

0 0
možnosti
L

lampiony_zrušit

21. 12. 2009 21:41
ať ho zavřou

Tady se o něm mluví jak kdyby neš...... nezletilou. Normálně ho zavřete jako kohokoliv jiného. Udělat to kdokoliv jiný tak média píší o pachateli jako o pedofilovi a atady z toho se dělá kdo ví co

0 0
možnosti