Diskuze

Alžírsko vyhazuje migranty uprostřed Sahary, zpět do Nigeru musí pěšky

Mezinárodní organizace pro migraci (IOM) varuje před krizí, která se rodí na hranicích Alžírska s Nigerem a kam Alžír začal odvážet migranty přicházející od jihu. Běžence tam údajně vyhazuje uprostřed Sahary. Následný návrat do obydlených míst řada z nich nepřežila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O22t68a 82B70l95a41ž10e46k

25. 6. 2018 14:51

Jen co Evropa něčeho v Africe zprostředkovaně dosáhla - je to s excesy. Naskočím na svoje oblíbené téma: Nejlepším řešením pro Afriku by byla novodobá koloniální správa. I ta z před šedesáti lety měla dost kladných stránek - ta dnešní, ještě poučenější a jistě humánnější by se blížila ideálu. Pravda - nutně při hrozbě silou - anebo při jejím skutečném použití. Kdy najde odvahu toto vyslovit některý z politiků ?

1 0
možnosti
Foto

Ten pracovník, kterému si stěžovali je měl poučit, že překračovat hranice státu se prostě nesmí! Jak jednoduché řešení a v Evropě se pořád jen rokuje a jedná!

0 0
možnosti
JS

Konečně se jedna severoafrická země vrací do starých dobrých kolejí a chová se normálně. Doufám, že jí budou následovat další. Ale to je v dohledné době asi pouze mé zbožné přání.

1 0
možnosti
Foto

Vidím to jako naprosto zdravý přístup k dnešní situaci.. Je to trošku ostuda, že bychom se od nich mohli(měli!) učitR^

3 0
možnosti
Foto

Vodu na cestu dostali, takže čistý zákrok. Mohli bychom na to jít podobně. Udělat to 2x - 3x, tak by je ta touha cestovat brzo přešla. ;)

4 0
možnosti
BT

Všichni sluníčkáři jsou na migrantském byznysu nějak zainteresováni - dokud bude byznys, budou horovat pro migraci. A nadávat těm, co zainteresováni nejsou.

7 0
možnosti
LM

Kdežto tam přiletěli letadlem.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Opět zavádějící ilustrační fotky. Např. ta s mužem, co nese na ruce dítě. Je z roku 2017 a pochází z lodi Lékařů bez hranic, takže vlastně jde o přesun přesně v opačném směru, tedy do Evropy, v daném okamžiku zcela bez rizika.

12 0
možnosti
MC

Tak nevím...40st rozpálený písek a na videu mají bundy a teplé oblečení... vím, že ráno můžou teploty být kolem 0 st., ale přece.

3 0
možnosti