Diskuze

Jeho bomba zranila na Manhattanu 30 lidí, od soudu dostal doživotí

Američan afghánského původu Ahmad Khan Rahami dostal v úterý doživotní trest za předloňský bombový útok na newyorském Manhattanu, při němž bylo zraněno 30 lidí. Odsouzen byl i za pokus o atentát v nedalekém New Jersey, kde jím nastražená bomba nezpůsobila žádnou škodu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Hmm, Američan afghánského původu, to je něco jako občan cikánského původu? :-)

0 0
možnosti
RN

To je něco jako Američan českého původu.

0 0
možnosti
TV

Hodný a zdravil sousedy?

0 0
možnosti
MR

Tak doufám, že ho strčí do té vyhlášené věznice pod zemí pro nejtěžší zločince. 23 hod sám v cele, 1 hodina procházky, když už mu tedy dali to doživotí.

1 0
možnosti
MR

Dokonce jsem ji i našel. Je to ADX Florence - Supermax

https://en.wikipedia.org/wiki/ADX_Florence

0 0
možnosti
SM

Prišiel do USA ako dieťa s rodičmi a občianstvo dostal možno práve v rámci programu DACA. A Trumpovu snahu zrušiť tento program vehementne atakujú slniečkovi sudcovia: https://www.novinky.cz/mobileNoredir/zahranicni/amerika/463350-soud-zatrhl-trumpovi-zruseni-programu-viz-pro-mlade-pristehovalce.html . Nič neznamenalo vyrastanie v USA, stačila jedna návšteva v Pakistanu a vrátil sa hotový terorista pohŕdajúci svojim novým domovom. Ergo - aj preverený azylant sa môže stať džihádistom lusknutim prsta "správneho" imáma.

2 0
možnosti
OU
OU
JS

Dobře. A nyní ať si to užije.

3 0
možnosti
JP

ved si uziva a nezahala ;-D

"se ve věznici snažil radikalizovat spoluvězně"

"Rahami snažil ve vězení distribuovat džihádistickémateriályvčetně projevů někdejšího vůdce Al-Káidy Usámy bin Ládina."

3 0
možnosti
FM

Jednoho podobneho blbecka jsem v NYC ucil. Jeho rodice prisli do US v dobe sovetskeho dobrodruzstvi v Avganistanu. On nosil na universite tricko s reklamou na stavbu mesity v okoli WTC a zacal mi misto chemie vykladat o uceni Alaha. Do hodiny neprisel nikdy vcas, nic se neucil a zkousku neslozil. Nasledujici rok jsem delal proktora zaverecne zkousky a on opet prisel pozde. Tak jsem jenom utrousi As usual. Ptal jsem se ho kdo plati jeho skolne a on na to ze si vzal pujcku Tak jsem si udelal obrazek!

11 0
možnosti
MC

urcite chodil do prace nebo druhe skoly, tak nestihal:-)

1 0
možnosti