MTV Video Music Awards 2008 - Chris Brown

MTV Video Music Awards 2008 - Chris Brown - Los Angeles, 7. září 2008 | foto: Reuters

Neustále miluju Rihannu, říká Chris Brown

  • 15
Dvacetiletý zpěvák, který v únoru tohoto roku brutálně zbil svoji bývalou přítelkyni Rihannu, tvrdí, že zpěvačku stále miluje. I když se k ní pět let nesmí přiblížit na méně než devadesát metrů, věří, že zůstanou navždy přáteli.

"Nikdy jsem ji nepřestal milovat. Když se podívám na fotky z policie s jejími zraněními dnes, říkám si, páni. Nemůžu uvěřit tomu, že se to fakt stalo. Přeju si, abych tu noc mohl změnit. Musím teď lidem dokázat, že můžu být vzorem pro ostatní. Tohle nechci být jako osobnost a tohle také není ten, kým jsem slíbil, že budu," vyprávěl dvacetiletý hudebník podle agentury Famous moderátorovi Larrymu Kingovi v jeho talk show.

A protože se nemůže pět let k Rihanně ani přiblížit, je jisté, že jejich vztah definitivně skončil. "Rozhodně by mě zasáhlo, kdyby se rozhodla, že bude randit s někým jiným, ale nakonec musím říct, nejsme spolu, takže pokud je šťastná, já jsem v pohodě. Budeme pořád přáteli," dodal Brown.

Rihanna, Chris Brown u souduRihanna

Brown si minulý týden vyslechl rozsudek o pětileté podmínce, během které si od Rihanny musí udržovat devadesátimetrový odstup. Navíc si bude muset odpracovat 180 dní veřejně prospěšných prací ve státě Virginie, kde má trvalý pobyt. Populární raper tam bude sbírat odpadky a uklízet trávníky. Nevyhne se ani terapii pro pachatele domácího násilí, která potrvá dvaapadesát týdnů. A navrch ještě zaplatí 5 460 dolarů na pokutách a soudních poplatcích.