Lisa Rinna pózuje pro Playboy | foto: Playboy

Lisa Rinna z Melrose Place v Playboyi: zcela do naha v 46 letech

  • 28
Herečka Lisa Rinna, kterou proslavila především role Taylor McBride v oblíbeném seriálu devadesátých let Melrose Place, se již podruhé svlékla pro prestižní pánský magazín Playboy. Tentokrát odhalila celé své tělo v plné kráse.
Herečka je další z hollywoodských krásek, která jde proti času a dokazuje, že i po čtyřicítce může mít žena dokonalé tělo. Šestačtyřicetiletá matka dvou dětí na svůdných fotografiích odhaluje bez nejmenšího studu naprosto všechno. Že se svým tělem chlubí ráda, ostatně dokázala už v roce 1998, kdy pro stejný magazín pózovala v šestém měsíci těhotenství.

Lisa Rinna se kromě seriálu Melrose Place jako herečka příliš neprosadila. Účinkovala v několika filmech, žádný se však nestal trhákem.

Lisa Rinna v časopisu Playboy

Lisa Rinna v časopisu Playboy

Rinna se v roce 1997 provdala za herce Harryho Hamlina, se kterým má dvě dcery, jedenáctiletou Delilah Belle a osmiletou Amelii Gray. S Hamlinem se poznala při natáčení, účinkovali spolu v několika filmech a seriálech. Rinna se také netají faktem, že využila služeb plastické chirurgie a nechala si své tělo vylepšit. Jedním ze zákroků, které podstoupila, je i botox.

Akty pro pánský časopis s Rinnou nafotila fotografka Deborah Andersonová, se kterou má herečka již zkušenosti z minulosti. "Řekla, že mě nechce vymakanou, šlachovitou a svalnatou. Chtěla mě jemnou. Bylo to pro mě hodně těžké, protože když ti je pětačtyřicet a pózuješ pro Playboy, chceš, aby to bylo super," vyjádřila se k foceni Lisa Rinna.