Diskuze

Slavné české filmové páry: Bróďa s českou Bardotkou

V životě okaté krásky, která se stala hvězdou filmu, bylo hned několik osudových mužů. Pouze s Vlastimilem Brodským však Jana Brejchová vytvořila nezaměnitelně se doplňující pár jak v soukromí, tak na stříbrném plátně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J30a18n 28Š44m46í66d84a

21. 7. 2020 9:11

Ani v jednom filmu mi tato herečka "nepřirostla k srdci"; možná to bylo dáno rolemi. Pro mě chladná, negativitní, vypočítavá. A k hereckému umění očima laika - myslím, že máme spoustu jiných a mnohem lepších českých hereček.

0 2
možnosti
JP

schoberova byla bardotka, souhlasim s ostatnimi, nicmene brejchova byla krasna

2 0
možnosti
SW

Ceska Bardotka - tak se rikalo Schroberove, ne Brejchove.

1 0
možnosti
DT

Zvláštní. Kdysi jsem četla, že Brejchová Terezu odložila k sestře, aby mohla pokračovat v rozjeté kariéře, a teď se najednou píše, že se učila role při míchání omáček 8-o Věřila bych spíš té první verzi. Ale herečka byla skvělá a zamlada i krásná.

1 0
možnosti
Foto

Ja vim, ze pani Brejchova lezela v Motole v LDN (nevim, jestli tam je stale, ale v roce 2016/17 byla) a z doslechu to byla velmi neprijemna pacientka, strasne samoliba a namyslena, nikdo ji tam nemel rad. A chodila tam za ni jen jeji dcera a ta pry take ne moc casto. Jinak nikdo, takze by me vubec neprekvapilo, kdyby pravda byla v prvni variante...

0 0
možnosti

Ceska bardotka byla vic Schoberova, nez Brejchova

3 0
možnosti
MK

Děkuji za tento článek. Dozvěděla jsem se spoustu zajímavých faktů, o nichž jsem neměla vůbec tušení. Ty vztahové "kolotoče" mě překvapily.

1 0
možnosti
Foto

Ziaden taký velikán na obzore...

0 0
možnosti