Tori Spellingová s manželem Deanem a synem Liamem Aaronem

Tori Spellingová s manželem Deanem a synem Liamem Aaronem | foto: Profimedia.cz

Dvojnásobná matka Tori Spellingová: Konečně mám holčičku

  • 3
Herečka Tori Spellingová se stala v pondělí odpoledne podruhé matkou. Hvězda seriálu Beverly Hills 902 10 porodila císařským řezem holčičku Stellu Dorren McDermottovou.

Na dcerku čekal v nemocnici v Los Angeles také otec Dean McDermott, který prozradil médiím, že jeho dcera vážila po porodu 2,9 kilogramu a měřila 50 centimetrů. Tori a Dean už spolu vychovávají ročního syna Liama Aarona. McDermott má ještě devítiletého Jacka z předchozího manželství.

"Vždycky jsem chtěla holčičku, protože jsem sama taková hodně holčičí. Začala jsem bezprostředně plakat, když jsem to zjistila. Nemohla jsem tomu uvěřit. Mám nádherného chlapečka a teď budu mít i holčičku! Je to úžasné," jásala v březnu Tori, když se dozvěděla pohlaví svého dítěte.

Tori Spellingová se několik let nestýkala se svou matkou Candy, problémy mezi nimi se prohloubily po smrti otce, producenta Aarona Spellinga. Herečka se s matkou usmířila teprve po narození syna Liama. "Já jsem měla s matkou vždy velmi komplikovaný vztah. Vždycky jsem chtěla mít dceru, abych mohla ukázat, že minulost se nemusí opakovat. Nemohu se dočkat, až budu své dceři skvělou matkou a kamarádkou."