Demi Mooreová má nového přítele

Exmanželka Bruce Willise Demi Mooreová má nového přítele. Hrdinka filmu Striptýz byla totiž spatřena v Beverly Hills v kině AMC Century City 14 s americkým komediálním hercem Chrisem Rockem. "Vypadali jako staří přátelé. Chris držel Demi pevně kolem pasu," uvedli svědci setkání americkému listu Star.
Pozornost schůzka vzbudila zejména proto, že nedávno si Demiin bývalý přítel Tobey Maguire vybral jako novou přítelkyni modelku Jen Meyerovou, pracující pro módního giganta Ralpha Laurena. A Rockovi jeho manželka Malaak Compton-Rocková porodila loni v červnu po šestiletém manželství dceru Lolu Simone.

Podle britského bulvárního listu The Sun si však Demi začala románek s irským hercem Colinem Farrelem, který hrál s Willisem ve filmu Hartova válka. Šestadvacetiletý Colin se s Demi setkal na party po udílení Zlatých globů v Los Angeles.

Říká se, že čerstvě čtyřicetiletá Demi, matka tří dětí, má od rozvodu s Brucem Willisem na muže smůlu.

Štěstí neudělala ani s idolem dívčích a ženských srdcí Leonardem DiCapriem, ani s hudebním magnátem Guyem Osearym, šéfem hudební firmy Maverick, kterého se "ujala" poté, co se s ním rozešla česká topmodelka Eva Herzigová.



Demi Mooreová při návštěvě Prahy.