Britney Spearsová se za své tělo stydět nemusí | foto: hollywoodtuna.com

Britney Spearsová zhubla a ukázala prsa

  • 17
Britney Spearsová je zpět. Během posledních týdnů výrazně zhubla a rozhodla se podat světu důkaz. Zveřejnila své fotky, na nichž pózuje nahoře bez. Jen bradavky si zakrývá květy.

Snímek nahého těla pořídila před domem své kamarádky, kde si na zahradě užívala jarního slunce. Britney se po odchodu z léčebny dostala do perfektní kondice díky tanečním kurzům a cvičení.

Za vše může manažer
Sebevědomí vyjádřila také ve chvíli, kdy nekompromisně vyhodila svého dlouholetého manažera Larryho Rudolpha. Podle přátel hledala obětního beránka, na kterého by svedla své problémy s alkoholem a fakt, že musela strávit několik týdnů na odvykací kúře.

Démon závislosti ji prý stihl kvůli Rudolphovi. Nedokázal údajně kočírovat její život tak, aby se zvládla vyrovnat s životními problémy "na úrovni". Za to nyní dostal vyhazov. Rudolph jí za obvinění a rozvázání smlouvy hrozí soudem a milionovým odchodným.

Britney má vyprodáno
Návrat k hudební kariéře zahájila popová princezna Britney miniaturním turné svých starých hitů po kalifornských klubech. Zatím má vyprodáno.


Témata: Alkohol, bradavka, prsa