Herečka Bára Jánová

Herečka Bára Jánová | foto: Instagram @barajanova

Bára Jánová ze Slunečné ukázala nového partnera. Je jím seriálový herec

  • 17
Bára Jánová (31) se na Instagramu pochlubila novou láskou. Partnerem herečky známé ze seriálu Slunečná je po jejím loňském rozchodu s básníkem Vítkem Bečkou (26) nově její kolega ze seriálů Ulice či Ordinace v růžové zahradě, herec Ladislav Ondřej (29).

„Rozmarné léto s Ladislavem Ondřejem,“ napsala Bára Jánová ke společné fotografii na Instagramu. Příspěvek doplnila například hashtagy „možná je to láska“, „léto 2021“, „vztah, co jiného“. 

Už v uplynulých týdnech se herečka pochlubila několika fotkami s partnerem z hotelu v Peci pod Sněžkou, které popsala jako Krkonošské hýčkání. 

Začátkem listopadu se Jánová rozešla s bývalým přítelem Vítkem Bečkou. „Rozhodli jsme se, že se naše životní cesty rozdělí. Občas se prostě stává, že zjistíte, že jste nejlepší kamarádi a parťáci, ale každý máte jiné tempo a jiné cíle, napsala tehdy. 

Než se Barbora Jánová prosadila jako filmová a seriálová herečka, pracovala jako asistentka režie v ČT a festivalová koordinátorka. Kromě hraní v seriálech vystupuje i v úspěšném programu Listování. S kamarádkou Anetou Kernovou má filmovou produkci Fancy Frequency. 

Z partnera jsem si sedla na zadek, říká Bára Jánová

Ladislav Ondřej se proslavil především jako Jakub Mázl ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Na televizních obrazovkách se začal objevovat už jako malé dítě v nejrůznějších reklamách. Loni dotočil nový film Když prší slzy.

Seriálová sestra Sylvy ze Slunečné Eva Burešová (27) žije od loňského podzimu s porotcem MasterChefa, šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34).

26. listopadu 2020