Zpěvák Pavel Callta během natáčení reklamy pro výrobce herních konzolí | foto: archiv P. Callty

Zpěvák Callta z Talentu vydělává v reklamě na herní konzole

  • 22
Dvaadvacetiletý zpěvák Pavel Callta, který v Česko Slovensko má talent patřil k pěveckým favoritům Jaro Slávika i Lucie Bílé a dostal se až do finále, sklízí úspěch v reklamě. Nově si ho vybral výrobce herních konzolí.

Pavel Callta se brzy objeví ve spotu na nejnovější herní produkt, který se bude vysílat v celé Evropě, Asii i Austrálii. Zahraje si amerického vojáka z druhé světové války, který vede svůj tým příkopem. Zpěvák, kterého baví nejen muzika, ale i herectví, musel projít náročným castingem.

"Absolvoval jsem dvoukolový casting. Hodně důležité bylo umět dobře angličtinu, protože jsem musel znít přesvědčivě. Nebyla to jedna věta, ale delší text, který jsem musel říct v odlišných emocích," řekl iDNES.cz Callta, který si v reklamě nezahrál poprvé.

Zpěvák Pavel Callta během natáčení reklamy pro výrobce herních konzolí
Začínající zpěvák Pavel Callta

Kdysi měl hlavní roli ve spotu telefonního operátora, který běžel v Irsku, a propagoval i limonádu v reklamě, která běžela na Středním východě. Nejnovější reklama na herní konzole s Pavlem Calltou se natáčela v Praze.

"Láká mě hodně i herecká sféra kromě té hudební, takže se připravuji na hereckou školu, pracuji na novém singlu se svým producentem, ale nechci nic uspěchat, studuji také vysokou školu," dodal mladý zpěvák, který v Česko Slovensko má talent vypadl těsně před velkým finálovým kláním, v němž nakonec uspěl Kyrgyz Atai Omurzakov.