Nathan Fillion a Susan Sullivanová (Los Angeles, 9. března 2012)

Nathan Fillion a Susan Sullivanová (Los Angeles, 9. března 2012) | foto: Profimedia.cz

Hvězdě seriálu Castle na zabití diagnostikovali rakovinu plic

  • 2
Herečka Susan Sullivanová (80) se fanouškům svěřila se svými zdravotními problémy. Prozradila, že bojovala s rakovinou plic. „Život přináší překvapivé malé zvraty, snažte se na ně být připraveni s humorem a nadějí,“ napsala herečka ke své fotografii na síti X.

„Děkuji za všechny krásné komentáře a obavy. Měla jsem rakovinu plic. Operace byla úspěšná. Proces uzdravování je boj. Děkuji, že jste rádi, že jste tu se mnou!“ dodala Susan Sullivanová.

Na fotografii má žlutou masku, nemocniční plášť a v ruce drží kapačku. Příspěvek získal stovky komentářů od fanoušků. „Myslím na tebe a přeju ti brzké uzdravení,“ napsal například Kristian Alfonso, který si se Sullivanovou zahrál v seriálu Falcon Crest.

O své diagnóze neprozradila žádné další podrobnosti, jen v dalším z příspěvků uvedla, že uzdravení chce nějaký čas a bez pomoci blízkých by to nezvládla.

Susan Sullivanová je známá především díky svým rolím v mnoha telenovelách, včetně Lenore Curtin Delaneyové v seriálu stanice NBC Jiný svět. V roce 2009 se Sullivanová připojila k týmu seriálu Castle na zabití, kde hrála matku Nathana Filliona.

Na svém kontě má další seriály jako Síla rodu, Dharma & Greg, Liga spravedlivých, Devět rukojmí a z novějších například Kominského metoda nebo Poslední chlap.

,