Ashton Kutcher a Mila Kunisová (3. prosince 2017)

Ashton Kutcher a Mila Kunisová (3. prosince 2017) | foto: Bauer Media

Kunisová prohlásila, že kvůli frutariánské dietě podle Jobse měl manžel zánět slinivky

  • 7
Mila Kunisová (35) zavzpomínala v aktuálním rozhovoru na moment, kdy její manžel Ashton Kutcher (41) skončil v nemocnici. Stalo se tak poté, co se herec rozhodl držet frutariánskou dietu oblíbenou zakladatelem značky Apple Stevem Jobsem.

„Manžel se vždy opravdu naplno vžívá do svých filmových rolí. A to se vším všudy. Když se připravoval na roli Steva Jobse ve snímku jOBS, stejně jako on začal držet frutariánskou dietu. Bylo to v počátcích našeho vztahu. Jednoho dne pak zkolaboval a já ho vezla do nemocnice s velkými bolestmi břicha. Lékaři nám oznámili, že má zánět slinivky,“ zavzpomínala Mila Kunisová v pořadu The Ellen DeGeneres Show.

Kutcher přijal roli technologického vizionáře s nadšením. Sám je fanoušek moderních technologií a dokonce investoval do řady vývojových firem.  

Steve Jobs zemřel 5. října 2011. V šestapadesáti letech podlehl rakovině slinivky břišní. Za svého života dodržoval dietu Arnolda Ehreta, která je založena na konzumaci ovoce.

„Frutariánská dieta může vést k řadě problémů. Asi dva dny před začátkem natáčení jsem musel do nemocnice. Měl jsem hrozné bolesti. Bylo to skutečně děsivé,“ řekl tehdy Kutcher v rozhovoru pro USA Today.

„Ta kniha hovořila o hodnotě hroznového cukru, a o tom, že je to jediný čistý cukr, který bychom měli mít v těle. Myslím, že autor té knihy o dietě byl docela špatně informovaný. Hladina inzulínu v mém těle se naprosto vychýlila a slinivka se mi totálně zbláznila. Hodnoty byly mimo, hrozně to bolelo. Netušil jsem, co se děje,“ dodal tehdy Kutcher.

17. července 2013