Modelka Hana Soukupová na večírku na počest 25. výročí značky Calvin Klein v New Yorku (5. září 2007) | foto: Keith Bedford, Reuters

Soukupová vyrazila na party bez podprsenky

  • 25
Módní značka Calvin Klein slavila v New Yorku dvacet pět let od první kolekce pánského a dámského spodního prádla. Celebritami se to na oslavě jen hemžilo a jako na potvoru si mnohé z nich spodní prádlo zapomněly doma.

Například česká modelka Hana Soukupová, která se stala jednou z nejzářivějších ozdob večírku, přišla oděná jen do lehounkých šatů, které dokonale obkreslily její štíhlou postavu a názorně ukázaly, že jedna z nejhezčích východoevropských modelek (a někdejší basketbalistka) pod nimi žádné prádlo nemá.

Kromě Soukupové, která byla jednou z tváří Calvina Kleina a objeví se rovněž na výroční party značky Victoria's Secret, se na večírku objevila i herečka Hilary Swanková, která značku propagovala v roce 2005, či holandská modelka Doutzen Kroesová, která se mimo jiné objeví v kalendáři Pirelli na rok 2008.

Na party přišla i hvězda filmu Krvavý diamant Djimon Hounsou, který je novou tváří značky, stejně tak i záplava dalších herců, modelek či muzikantů, mezi nimiž nechyběla Brittany Snowová, Sophia Bushová, zpěvačka Samantha Cole, rapper LL Cool J. , modelka Bridget Hallová či Nick Rhodes z kapely Duran Duran. U nás jsme se na módní show Calvina Kleina museli spokojit s Dianou Kobzanovou a Davidem Bílkem.