Sharon Stone a její exmanžel Phil Bronstein na procházce se synem

Sharon Stone a její exmanžel Phil Bronstein na procházce se synem | foto: Profimedia.cz

Sharon Stone poslala osmiletého syna na botox

  • 16
Herečka Sharon Stone ztratila před pár dny osmiletého syna, kterého soudce svěřil do péče otci Philu Bronsteinovi. Ze soudních spisů teď vyšlo najevo, že ve výchově byla drastická a osmiletého syna Roana posílala na léčbu botoxem kvůli páchnoucím nohám.

Podle soudce se Sharon Stone odmítla podílet na péči, když to nevyhovovalo jejímu programu a její nároky nebyly naplněny.

"Takové chování na straně jakéhokoli rodiče je nepřijatelné a neslouží nejlepším zájmům dítěte," uvedl sanfranciský soudce ve svém prohlášení.

Soud odmítl hereččinu žádost, aby se Roan přestěhoval od otce ze San Franciska do Los Angeles k ní. Syna svěřil do péče otci a matce přisoudil nárok na pravidelné návštěvy během víkendů a prázdnin.

"Jak otec přiměřeně uvedl, správné bylo jednoduché a běžné řešení, že se zajistí, aby Roan nosil v botách ponožky a používal deodorant na nohy," uvádí se v dokumentech s ohledem na hereččin nápad léčit synovy páchnoucí nohy botoxem.

Phil Bronstein a Sharon Stone se vzali v roce 1998. Rok předtím si adoptovali syna Roana. Rozvod přišel před čtyřmi lety.