Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger | foto: AP

Schwarzenegger má nemanželské dítě se služkou, proto se rozvádí

  • 96
Herec a bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger deset let tajil, že má nemanželské dítě. Když jeho aféra se služkou před pár týdny praskla, manželka Maria Shriverová se rozhodla požádat o rozvod. Byli spolu 25 let.

Schwarzenegger se k otcovství přiznal a jeho žena pak opustila společný dům. Matka nemanželského dítěte pracovala v domácnosti dvacet let a propustili ji letos v lednu.

Arnold Schwarzenegger

"Když jsem skončil v úřadu guvernéra, řekl jsem své ženě o této skutečnosti, k níž došlo před deseti lety. Rozumím a zasloužím si pocity hněvu a rozhořčení ze strany mých přátel a rodiny. Neexistují žádné omluvy pro toto chování a přijímám plnou zodpovědnost za bolest, kterou jsem způsobil," řekl Schwarzenegger.

Ženě, dětem a rodině se už záletník prý omluvil. "Je mi to upřímně líto. Žádám média, aby respektovala mou manželku a děti v tomto těžkém období. Zatímco já si vaši pozornost a kritiku zasloužím, má rodina nikoli," prohlásil.

Podle LA Times Schwarzenegger na dítě vždy platil. Po oznámení rozvodu se přihlásila také údajná bývalá milenka herce a prohlásila, že nebyla jeho jedinou aférou (více čtěte zde).

Maria Shriverová si vzala Arnolda Schwarzeneggera 25. dubna 1986

Arnold Schwarzenegger a Maria Shriverová

Arnold Schwarzenegger si vzal Marii Shriverovou za ženu 26. dubna 1986. Mají spolu čtyři děti jednadvacetiletou Katherine, devatenáctiletou Christinu, sedmnáctiletého Patricka a třináctiletého Christophera. Na jejich výchově se chtějí spolu podílet i po rozvodu.