Sarah Brightmanová v pořadu This Morning (Londýn, 29. října 2018)

Sarah Brightmanová v pořadu This Morning (Londýn, 29. října 2018) | foto: Profimedia.cz

Sarah Brightmanová to přehnala s plastikami, přestává si být podobná

  • 6
Operní zpěvačka Sarah Brightmanová (58) se zřejmě neumí smířit s přibývajícími roky. Když se nyní ukázala v televizním pořadu, nešlo přehlédnout její vyhlazený obličej. Operní diva si po plastických operacích přestává být podobná.

Světoznámá sopranistka a exmanželka skladatele Andrewa Lloyda Webera vydává po pěti letech nové album. Při jeho prezentaci absolvuje sérii rozhovorů. 

Právě při vystoupení v pořadu This Morning bylo vidět, že to v posledních letech přehání s plastickými operacemi. Vyhlazený obličej bez vrásek a mimiky působil jako z vosku. Zpěvačka má zřejmě i výplně ve tvářích. Někteří lidé na internetu ji chválí, jiní jsou zděšeni.

Brightmanová, která v 80. letech účinkovala v muzikálech Cats a později byla hvězdou Fantoma opery, se celosvětově proslavila v roce 1996. S italským zpěvákem Andreou Bocellim nazpívala duet Time To Say Goodbye, jehož se prodalo dvanáct milionů kopií.

Před třemi lety na sebe upozornila, když prohlásila, že za více než miliardu korun poletí na vesmírnou stanici ISS. Chtěla tam zazpívat. Nakonec z netradičního koncertu sešlo.

11. března 2015