Sabina Laurinová a Mořský svět jako na dlani

Sabina Laurinová a Mořský svět jako na dlani | foto: Marek Navrátil

Sabina Laurinová v šestinedělí: štíhlá jako proutek

  • 25
Sabina Laurinová se poprvé od porodu objevila ve společnosti. Ačkoli ještě neukončila šestinedělí, nemohla chybět na oslavě šestého výročí otevření Mořského světa. Je totiž jeho patronkou.

"Když se Mořský svět na Výstavišti otevíral, narodilo se mi první dítě, dcera Valentýnka. Do druhé pětiletky jsem vstoupila s druhým dítětem, Majou. Doufám, že společně s majitelem Jiřím Zuskou půjdeme i do třetí pětiletky, ale já už bez dalšího přírůstku," nechala se s úsměvem slyšet herečka.

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová

Pár týdnů po narození druhé dcery je už zase štíhlá jako proutek, stopy po porodu prozrazuje jen lehce vystouplé bříško. "Necvičím, na to nemám čas, pořádná rozcvička je péče o miminko a o školačku, Vája totiž začala chodit do první třídy. Mám teď díky holkám doma takové dva světy. A starší dcera najednou není ta moje malá holčička, ale velká slečna." - čtěte Herečka Laurinová je dvojnásobnou mámou, opět má holčičku

Lenka Filipová a Jana Švandová se zástupci Mořského světa
Lenka Filipová a Jana Paulová se zástupci Mořského světa

Novinky Mořského světa spolu s Laurinovou představily také herečka Jana Paulová a zpěvačka Lenka Filipová. Přestřihly pásku nové dominanty expozice, obří průhledové nádrže, a pozvaly návštěvníky do víceúčelového promítacího prostoru s unikátní kompozicí malíře Zdeňka Hajného nazvané Vesmírná laguna.