Rossellini zazářila na molu

  • 2
Je jí osmnáct, má svůdnou postavu, přitažlivou tvář a lákají ji světla ramp. Debut si dcera Rossellini Elettra odbyla na přehlídkovém molu v italském Miláně, kde prezentovala díla módních návrhářů Frankie Morella a Silvie Tcherassiové. Teď by měla spolupracovat s americkými designéry, kteří stojí za značkou Abercrombie and Fitch.
Podívejte se do fotogalerie.

Její matka, jednapadesátiletá Isabella Rossellini, která je dcerou italského režiséra Roberta Rosselliniho a švédské herečky Ingrid Bergmanové, je na její úspěch pyšná.

Zároveň však filmová herečka, modelka, bývalá novinářka, ale hlavně jedna z nejkrásnějších žen světa, neskrývá obavy z toho, kam ji může zavést. Ví totiž naprosto přesně, co všechno se může stát.

"Sama jsem dítětem slavných rodičů a dost jsem na to doplácela," řekla v rozhovoru pro internetovou stránku časopisu Hallo někdejší tvář světově proslulé kosmetické firmy Lancôme.

Její dcera teď podle ní nese dvojnásobnou zátěž. "Bojím se, že ve svém věku Elettra nedokáže čelit náporu, který dostala do vínku nejen díky přitažlivé tváři a svůdné postavě."

Rossellini upřesnila, že vystavena bude Elettra náporu hlavně kvůli slavnému příbuzenstvu, jež se zviditelnilo během dvou předchozích generací. A na to, aby si s ním úspěšně poradila, je podle jejích slov "její holčička zatím příliš mladá".

Isabella Rossellini začínala u filmu s režisérem Vincentem Minellim a později točila například s bratry Tavianiovými, Davidem Lynchem a Robertem Zemeckisem. Čtrnáct let také spolupracovala s kosmetickou firmou Lancôme. Byla několikrát vdaná, kromě  dcery Elettry má i adoptivního syna Roberta. 

Návrhářka Silvia Tcherassiová (uprostřed) s Elettrou Rosselliniovou (vlevo) a japonskou topmodelkou Aj Tominagaovou na módní přehlídce v Miláně.

Elettra Rosselliniová předvádí jeden z modelů návrhářky Silvii Tcherassiové na módní přehlídce v Miláně.

,