Diskuze

Roseanne není rasistka. Prochází si peklem, brání Goodman Barrovou

Herec John Goodman (66) se zastal své kolegyně Roseanne Barrové (65). Tu vyhodila televize ABC kvůli rasistické poznámce a zrušila její sitcom. Barrová, známá tím, že si nebere servítky, nepřímo přirovnala k opici bývalou černošskou poradkyni exprezidenta Baracka Obamy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Toľko chýb tam máte! Seriálová Roseanne má priezvisko Conner, takže jej manžel nie je žiaden Corner a pokračovanie seriálu sa nevolá Conersovi, ale Connerovi. Nie ste shopní si to po sebe prečítať?

10 0
možnosti
PS

Netušil jsem, že ten seriál stále jede. Každopádně v té Americe jsou teda nějací camrplich, přitom opice v planetě opic byly proti dotyčné vyhozené úřednici inteligentní stvoření ... a to říkám jako zdejší velký kritik Trumpa ...

10 3
možnosti
MB

Nejede, byl obnovený, ale díky jejím výrokům jenom na jednu sezonu. Mimochodem podle čeho si tu úřednici Trump tedy vybral, když nebyla inteligentní? Protože jsou jenom dvě možnosti - buď kvůli inteligencti nebo kvůli pohlaví a barvě pleti. Takže podle vás zřejmě kvůli tomu druhému, ale pak jí dáváte za pravdu.

0 0
možnosti