Richard Gere a Carey Lowellová

Richard Gere a Carey Lowellová | foto: Profimedia.cz

Richard Gere se po jedenácti letech rozešel s manželkou

  • 2
Herec Richard Gere a jeho žena Carey Lowellová se rozhodli rozejít po jedenácti letech manželství. Podle přátel páru spolu manželé nežijí už pár měsíců a jejich právníci připravují podklady pro rozvod.

Jako první přišel s neověřenou zprávou o rozchodu herců Gerea a Lowellové list New York Post.

Časopisu People to pak potvrdil přítel manželů. Oba prý dělají vše proto,aby byl jejich rozchod poklidný hlavně kvůli synovi.

Čtyřiašedesátiletý Gere a o 12 let mladší bývalá bondgirl a hvězda seriálu Zákon a pořádek Lowellová se brali v roce 2002 po téměř sedmiletém vztahu a mají spolu třináctiletého syna Homera. Naposledy se spolu ukázali na veřejnosti letos v červnu na charitativní akci v New Yorku.

Richard Gere s manželkou a synem Homerem

Podle zdrojů z jejich okolí může za rozchod rozdílný životní styl. Richard Gere je totiž budhista, který dává přednost meditacím a samotě, zatímco Lowellová ráda chodí do společnosti.

Ani jeden se zatím k případnému rozvodu nevyjádřil. Nebude to ale pro ně nová zkušenost. Lowellová už se rozvedla dvakrát. Jejím prvním manželem byl módní fotograf John Stember, s druhým manželem, hercem Griffinem Dunnem má třiadvacetiletou dceru Hannah. Gere měl za manželku modelku Cindy Crawfordovou.