Bar Refaeli

Bar Refaeli | foto: Profimedia.cz

Přítelkyně DiCapria pózovala nahá, na těle měla napsaný román

  • 26
Izraelská topmodelka Bar Refaeli pojala focení pro titulní stranu pánského časopisu Esquire opravdu netradičně. Kráska odhalila své tělo a nechala si ho popsat úryvky z nové knihy populárního spisovatele Stephena Kinga.

"Nikdy jsem nic podobného neviděla. Takže jsem chtěla být první dívka, která to udělá," uvedla pro časopis Esquire Refaeli. Na nahém těle třiadvacetileté modelky se tak vyjímá osmačtyřicet slov z knihy s názvem Morality, která jich celkově obsahuje 6 657.

Bar Refaeli

Věty z očekávané knihy namaloval na sexy tělo přítelkyně herce Leonarda DiCapria grafický umělec James Victore. "Ona je perfektní podklad, protože její pokožka je bezchybná. Vypadá to úžasně," pochvaloval si spolupráci s jednou z nejkrásnějších žen světa sám Victore, který se na jejím těle vyřádil za pomoci černého, červeného a bílého inkoustu.

Bar Refaeli v novém čísle časopisu Sports Illustrated

Bar Refaeli, která svoji kariéru začínala předváděním plavek a spodního prádla, patří v současnosti mezi nejvyhledávanější modelky světa. V minulém roce dokonce zvítězila v anketě časopisu Arena Tělo 2008, pózovala v plavkovém vydání prestižního časopisu Sports Illustrated a za ženu s nejkrásnějším tělem na světě ji označilo hned několik mezinárodních anket. I modelka s dokonalým tělem se ale občas necítí ve své kůži. "Jsem normální dívka. Mám dny, kdy se vzbudím, stojím před zrcadlem a jsem zhrozená. Kruhy pod očima, mastné vlasy - v tomhle příroda nedělá výjimky," přiznává Refaeli.

Bar Refaeli

Izraelská kráska ale není jen ramínkem na šaty, jak se o většině modelek říká. Ve volném čase se nevěnuje pouze péči o svůj vzhled, ale snaží se pracovat i na růstu své osobnosti. "Moje každodenní práce je o tom, abych byla dokonalá a krásná. Když mám volno, snažím se na to zapomenout. Pracuji spíše na své vnitřní kráse - hodně čtu a snažím se učit nové věci," dodává Refaeli na závěr.