Pepa Vojtek, Michal David, Dara Rolins a Rytmus v Hlase ČeskoSlovenska (6....

Pepa Vojtek, Michal David, Dara Rolins a Rytmus v Hlase ČeskoSlovenska (6. rozstřel, 14. května 2012) | foto: TV Nova

Nova nechce soupeřit s hokejem, Hlas ČeskoSlovenska přesouvá na pondělí

  • 12
Televize Nova přesunula sedmý finálový večer pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska z nedělního večera na pondělní. V neděli se totiž bude hrát finálový zápas mistrovství světa v hokeji. Televize věří, že se českým hráčům podaří do finále probojovat a chce vyhovět fanouškům.

"Televize Nova je stejně jako miliony Čechů jedním z fanoušků národního hokejového týmu a věří, že mu bude moci držet palce ve finálovém boji o zlato. Proto se rozhodla vyjít vstříc i ostatním, kteří jsou zároveň fanoušky dvanáctky nejúspěšnějších finalistů soutěže Hlasu ČeskoSlovenska," uvedla mluvčí TV Nova Marie Fianová v tiskové zprávě.

Sedmý finálový přenos Hlasu tak Nova výjimečně odvysílá v pondělí ve 20 hodin. Ve stejný den poběží i Rozstřel, jehož začátek se s ohledem na průběh sedmého finálového kola posouvá na 22:45, tedy ihned po skončení finálového večera.

Místo nedělního přenosu Hlasu ČeskoSlovenska TV Nova odvysílá historický velkofilm První rytíř. Diváci seriálu Kriminálka Anděl, který obvykle běží v pondělí večer, uvidí závěrečný díl třetí řady s názvem Pasťák s týdenním posunem, v pondělí 28. května 2012 v obvyklém čase od 20 hodin. O týden se posune také plánovaný díl krimiseriálu Námořní vyšetřovací služba, poběží v obvyklém čase 22:55.

V pondělí poprvé vystoupí všichni zbylí zpěváci dohromady. Z každého týmu pak může vypadnout jeden člen.