Na lednový ples vyražte jedině s drdolem

Společenská plesová sezona propuká hlavně v lednu. Rovné a rozpuštěné vlasy se však nenosí! Dáda Kusá, kadeřnice, která je naší nejlepší specialistkou na takzvané výčesy neboli drdoly, tvrdí, že kromě fantazie je třeba při jejich česání dodržet několik zásad. Například by se neměly česat z čerstvě umytých vlasů, protože ty jsou příliš živé a poletují.
Inspiraci pro plesový účes najdete ve fotogalerii.

Pokud je máte tak jemné i druhý den po umytí, použijte na ně před česáním lak se slabým účinkem. Konečný výsledek - jak účes ladí s postavou a oblečením - se nekontroluje z těsné blízkosti, ale nejlépe ze sedmimetrové vzdálenosti, tak, jak bude ženu vnímat většina jejího okolí na plese.

Kdo se líbí? Slovanské typy!

Po pár letech se do popředí zájmu světových návrhářů dostávají znovu slovanské typy. Nechybějí ani české topmodelky. K nejžádanějším patří opět i Eva Herzigová, 180 centimetrů vysoká blondýnka z Litvínova. Ta svou účastí na nejdiskutovanější reklamní kampani 90. let s heslem "Ahoj, kluci" a billboardy s fotografiemi s odvážným výhledem na Evina ňadra v podprsence Wonderbra dokázala způsobit hromadné havárie na amerických dálnicích.

I teď má ráda "horké". Její tvář a tělo totiž doprovázejí reklamní šoty nové vůně od Givenchy Hot couture, která má být novinkou tohoto jara. Úspěch Evy je o to větší, že se tváří kosmetiky Givenchy stala již po třetí - po Amarige a Extravaganci přišla smyslná vůně Hot couture. Za "hříšnost" vůně může vetiver - typická přísada pánských vůní - a ambra, o níž parfumáři říkají, že "voní jako kůže a inkoust, jako skutečný život, jako tělo, jehož touha byla právě uspokojena."

Drdol se vrací, stejně jako léta šedesátá a sedmdesátá.