Martina Gavriely a plastický chirurg Karel Urban

Martina Gavriely a plastický chirurg Karel Urban | foto: Esthé

Martina Gavriely musí pod skalpel, z prsu jí vyjmou zastaralý silikon

  • 193
Moderátorka a modelka Martina Gavriely musí na nečekanou operaci. Jelikož si poprsí vylepšovala v době, kdy silikony nebyly tak kvalitní, reoperace je nyní nutností.

Martina Gavriely si silikonové poprsí pořídila před deseti lety, tedy v době, kdy výrobci garantovali jen několikaletou životnost. Při náhodné kontrole ale moderátorce zjistili, že se jeden z implantátů už hlásí o výměnu.

"Byla jsem u pana doktora ještě před odletem na natáčení do Dominikánské republiky," uvedla Gavriely, kterou její plastický chirurg Karel Urban ubezpečil, že v klidu může vycestovat, přestože se reoperaci nevyhne. Termín zákroku stanovil na červenec.

"K panu doktorovi Urbanovi mám absolutní důvěru. Právě on mě už před mnoha lety operoval. Pravidelně docházím na kontroly a v loňském roce jsem si u něj také nechala aplikovat injekční výplňové implantáty s kyselinou hyaluronovou a jsem absolutně spokojená. Tak se těším, jak v červenci budu opět jako nová a jako vyměněná," dodala Martina Gavriely.

V současné době prý výrobci prsních implantátů garantují doživotní trvanlivost. Tedy v případě, že jsou výplně vyrobeny podle stanovených norem. Nedávno se šizená výroba vymstila francouzské společnosti Poly Implant Prothese, jejíž implantáty začaly praskat. Při výrobě svých implantátů totiž používala silikon nevhodný pro lékařské účely (více zde).

9. února 2012


Témata: Martina Gavriely