Manželství Julie Robertsové je v krizi

  • 6
"Jak je těžké míti slavnou ženu", je věc trápící v posledních dnech čtyřiatřicetiletého Dannyho Modera, manžela jedné z nejbohatších a nejslavnějších hereček Julie Robertsové. Danny začal po ulicích chodit zahalen tak, jak jsme zvyklí vídat snad jen ženy v přední Asii. Na hlavě má kšilt naražený až k nosu, na očích velké sluneční brýle, na tváři plnovous a ke krku zapnutý vysoký límec.

Stěží by Dannyho poznala i jeho vlastní matka. Nadějný kameraman se skrývá před veřejností více než jeho o rok starší populární manželka. Vadí mu, že ho denně obtěžují na ulicích davy Juliiných fanoušků.

Dannyho začali poznávat lidé v Los Angeles teprve v posledních týdnech. Donedávna nebyl příliš známý, nevystupoval po boku Julie a neobjevoval se vedle ní ani na nákupech a při výletech po městě. Teď je všechno jinak.

Kamkoli se hne - do trafiky pro noviny, na nákup či do kina, zastavují ho rozvášnění fanoušci a chtějí podpis. Nejde jim však o podpis Dannyho Modera, ale o podpis manžela slavné herečky známé z filmů Pretty Woman, Erin Brockovich nebo Svatba mého nejlepšího přítele.

Danny se proto před Julií zmínil, že by mohli častěji opouštět Los Angeles, protože za hranicemi města bude slavnou a známou zase jenom Julia. "Nebral jsem si Julii za ženu proto, abych se stal slavnou osobností. Rád bych se zase stal Panem Anonymním, jako jsem byl ještě včera," stěžoval si Danny, kterého ovšem Julia nehodlá prozatím vyslyšet. V Los Angeles je totiž hvězdou a proto se odsud nehodlá hnout ani na krok.

Julia Robertsová

Dva nejdůležitější z filmu Notting Hill: Julia Robertsová a Hugh Grant.

Herečka Julia Robertsová přebírá cenu People's Choice.

Americká herečka Julia Robertsová

Julia Robertsová získala cenu za film Erin Brockovichová.

15. místo - Julia Robertsová

Julia Robertsová na slavnostním vyhlašování 28. ročníku People's Choice Awards v kalifornské Pasadeně.

Julia Robertsová

Julia Robertsová

Julia Robertsová

Julia Robertsová

Julia Robertsová s manželem, kameramanem Danny Moderem.