Kurt Russell je k nepoznání.

Kurt Russell je k nepoznání. | foto: Profimedia.cz

Kurt Russell zestárnul, ale s Goldie Hawnovou mu to pořád klape

  • 1
Herec Kurt Russell je k nepoznání. Nechal se zarůst a nasadil brýle. Nebýt jeho manželky, málokdo by v šedém staříkovi poznal slavného herce. S Goldie Hawnovou jsou jedním z nejstabilnějších párů Hollywoodu, přestože se nikdy nevzali.

Dvaašedesátiletý Kurt Russel býval v mládí idolem žen. Teď je z něj šedý vousáč s rostoucím břichem, ale stále veselým úsměvem na tváři. S o pět let starší Goldie Hawnovou je už od roku 1983 a vypadá to, že jejich láska nezaznamenává žádné trhliny. Po třiceti letech se stále vodí za ruce a nedávno strávili romantickou dovolenou v ve Španělsku a Řecku.

Russell a Hawnová se přitom nikdy nevzali. "Jde nám to skvěle i bez sňatku. Jsme si oddaní a dokud bude mezi námi věrnost, upřímnost, starostlivost a láska, pak je vše v pořádku. Finančně jsme na sobě nezávislí," řekla k životu "na psí knížku" Hawnová australskému časopisu Woman's Day.

Kurt Russell a Goldie Hawnová jsou i po třiceti letech jako hrdličky.

Kurt Russell a Goldie Hawnová ve filmu Přes palubu z roku 1987

Společně mají sedmadvacetiletého syna Wyatta. Goldie Hawnová má z předchozího manželství s Billem Hudsonem čtyřiatřicetiletou dceru Kate a jednatřicetiletého syna Olivera. Kurt Russell má pětatřicetiletého syna Bostona z manželství s herečkou Season Hubleyovou.